Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

26 грудня 2017                                                                                № 32/119

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки для обслуговування

кладовища у Корабельному районі м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл комунальному підприємству Миколаївської міської ради «Миколаївська ритуальна служба» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею              26,2 га, із земель комунальної власності, з метою передачі в постійне користування, для обслуговування кладовища обмеженого вул. Андрія Антонюка (вул. Жукова) вул. Гагаріна та просп. Богоявленським                  (просп. Жовтневим) з обмеженням санітарно-захисної зони та встановленням огорожі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  03.04.2017 № 17-1318.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол № 56, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

  

Секретар міської ради                                                                      Т.В.Казакова

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: