Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

26 грудня 2017                                                                                № 32/120

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої

змінюється, для реконструкції капітальної будівлі по

Корабельному району  м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл Баштовому Олегу Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 466 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 30.01.2009 № 32/44, цільове призначення якої змінюється з «земель комерційного призначення та іншої промисловості» на «для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд», для реконструкції виробничої бази під жилий будинок по вул. Ольшанців, 84 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 19.06.2017  № 15-338/4.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол № 56, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

  

Секретар міської ради                                                                      Т.В.Казакова

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: