Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

26 грудня 2017                                                                                № 32/122

Про  передачу за фактичним  землекористуванням земельної

ділянки суб’єкту господарювання для обслуговування

капітальної споруди по Заводському  району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, документацію із землеустрою, матеріали інвентаризації, рекомендації  постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

   

1.  Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 4810136300:03:010:0071) в оренду загальною площею 998 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, , зарахувавши її до земель  промисловості (g.11.02-для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості),  для  обслуговування  нежитлових приміщень по            вул. Кузнецькій (Скороходова), 130-Б.

Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 17.10.2012  №1051,  відсутні.   

1.1.  Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням Миколаївської міської ради від  19.04.2016 № 4/36.

1.2. Передати товариству з обмеженою відповідальністю «Арт-Лайн» в оренду строком на 10 років земельну ділянку  загальною  площею   998 кв.м  для    обслуговування  нежитлових приміщень по  вул. Кузнецькій (Скороходова),130-Б відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 15.03.2016 № 17-3324   

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 05.12.2016, протокол № 30, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.     

Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради від 16.02.2017 знято з розгляду  за результатами голосування для уточнення строку оренди землі.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол № 56, на якому рекомендовано погодити.

2. Зобов'язати землекористувача:

- укласти  договір оренди  землі в управлінні земельних  ресурсів Миколаївської міської ради;

- укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого), заступника міського голови   Степанця Ю.Б.        

 

Секретар міської ради                                                                              Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: