Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

26 грудня 2017                                                                                № 32/90

Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки для

будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських

будівель і споруд по Корабельному району м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення громадянина, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Громадянину Мужановському Леоніду Володимировичу надати  згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 484 кв.м, за рахунок земельної ділянки домоволодіння № 61 по вул. Єсеніна, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з присвоєнням адреси: вул. Єсеніна, 61/2 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 10.05.2017 № 15-270.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 18.09.2017, протокол № 57,58, на якому рекомендовано погодити.

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Секретар міської ради                                                                      Т.В.Казакова

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: