Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

26 грудня 2017                                                                                № 32/75

Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки

громадянину по Центральному  району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадянина, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати громадянину Галактіонову Сергію Анатолійовичу згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею                542 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 79 Бригади, 48, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 01.08.2017 №15-3286.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017,  протокол №56, на якому рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджені технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Секретар міської ради                                                                        Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: