Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

від 14.12.2017                                                                        №31/92

 

 

Про надання згоди суб’єкту господарювання

на поділ земельної ділянки по Центральному

району м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду ТОВ «Техноторг-Дон» на поділ земельної ділянки  загальною площею 18071 кв.м на земельні ділянки: площею 13862 кв.м – для обслуговування виробничого корпусу, складу, будівлі охорони, насосної та трансформатора та площею 4209,46 кв.м – для організації майданчика по експозиції сільськогосподарської техніки по  просп. Героїв України, 113/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 10.07.2017 №17-249/2.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол №56, на якому  рекомендовано погодити це питання.

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Степанця Ю.Б.        

 

 

Секретар міської ради                                                            Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: