Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

від 14.12.2017                                                                       №31/93

                                

Про надання згоди суб’єкту господарювання

на поділ земельної ділянки по Центральному

району м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на поділ  земельної ділянки загальною площею                          4656  кв.м, відведеної рішеннями міської ради від 12.02.2004 №18/11 та від 20.07.2004 №22/8, з метою надання Релігійній громаді (парафії) Святого Йосифа у Миколаєві римсько-католицької церкви в постійне користування земельної ділянки площею 3079 кв.м. (відповідно до схеми поділу) для обслуговування майнового комплексу костьолу по вул. Декабристів, 32, з урахуванням обмежень для обслуговування інженерних мереж та споруд, а також проїздів та проходів, відповідно до  висновку управління містобудування та  архітектури  Миколаївської міської ради від  20.06.2017 № 17-2182.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол №56, на якому  рекомендовано погодити це питання.

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Степанця Ю.Б.        

 

 

Секретар міської ради                                                               Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: