Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

14 грудня 2017                                                                 № 31/89

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки в оренду суб’єкту господарювання

по Центральному  району м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

         

1. Надати дозвіл громадянці Шантарович Олені Володимирівні на складання проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 24 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування складу по  вул. Шнеєрсона, 22-а/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 08.08.2017 №15-1291/2.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017,  протокол №56, на якому рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної  ділянки.

 

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Степанця Ю.Б.        

 

Секретар міської ради                                                                              Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: