Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

14 грудня 2017                                                                               № 31/98

Про надання у власність забудованої земельної ділянки

громадянці по Центральному району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадянки, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) (кадастровий номер 4810137200:12:026:0033) загальною площею 1000 кв.м (малоповерхова забудова), із земель комунальної власності, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва і обслуговування жилого будинку,  господарських будівель і споруд по вул. Маршала Чуйкова, 13.

Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 17.10.2012  №1051,  відсутні.

1.1. Надати громадянці Донець Валентині Віталіївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва і обслуговування жилого будинку,  господарських будівель і споруд по вул. Маршала Чуйкова, 13, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 03.05.2017 №17-1459.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 25.09.2017,  протокол №59, на якому рекомендовано погодити це питання.

 

Зобов'язати замовника:

- одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог             ст. ст. 91, 96 Земельного кодексу України;

- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками відповідних органів.

 

2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Секретар міської ради                                                                        Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: