Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

11 грудня 2017                                                                                               № 1017

Про надання адресної

грошової допомоги

 

Розглянувши заяви та акти обстеження матеріально-побутових умов громадян, згідно з рішенням виконкому міської ради від 25.03.2016 № 285 “Про Порядок надання адресної грошової допомоги громадянам” зі змінами та доповненнями, рішенням міської ради від 23.12.2016 № 13/26 “Про міський бюджет міста Миколаєва на 2017 рік”, керуючись пп. 1 п. “а” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати адресну грошову допомогу громадянам, заяви яких були розглянуті на комісії виконкому міської ради по розгляду заяв громадян для надання їм матеріальної допомоги, за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “надання матеріальної допомоги”, в сумі 213600 грн. (Додаток 1).

2. Надати адресну грошову допомогу громадянам, заяви яких були розглянуті на комісіях в адміністраціях районів Миколаївської міської ради, за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “надання матеріальної допомоги”, в сумі 38850 грн. (Додаток 2).

3. Надати адресну стипендію особам похилого віку, яким виповнилось 100 і більше років, за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “надання матеріальної допомоги”, в сумі 6000 грн. (Додаток 3).

4. Надати адресну грошову допомогу, як виключення, відповідно до Порядку надання адресної грошової допомоги громадянам, затвердженого рішенням виконкому міської ради від 25.03.2016 № 285, зі змінами та доповненнями:

-                          – матері-вихователю у будинку сімейного типу, яка зареєстрована за адресою:,              на лікування дітей у сумі 10000 грн.;

-                                         - , яка зареєстрована за адресою:          , на лікування дочки та онуки, які постраждали внаслідок ДТП, у сумі 35000 грн.;

-                                      , яка зареєстрована у м. Олександрівськ та проживає у м. Миколаєві за адресою:                              , на лікування чоловіка у сумі 1000 грн.

5. Надати адресну стипендію міської ради пенсіонеру МВС                        , який мешкає за адресою:              , за виявлений героїзм під час затримання особливо небезпечного злочинця у розмірі 1312 грн.

6. З метою покращання матеріального стану інвалідів війни, які брали участь в антитерористичній операції, надати адресну грошову допомогу на лікування, як виняток, за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “надання матеріальної допомоги”, на загальну суму 128000 грн. (Додаток 4).

7. Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Бондаренку) виплатити зазначені кошти в сумі 433762 грн. згідно з додатками.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                                     А.Д. Дадівєрін


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: