Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

30 листопада 2017                                                                              № 29/8

Про внесення доповнення до рішення міської

ради від 13.09.2017 № 24/7 «Про розгляд питань

щодо прийняття об’єктів нерухомого майна до

комунальної власності»

 

З метою запобігання зміні цільового призначення земельної ділянки та відчуженню об’єктів нерухомого майна, керуючись п. ”є” ст. 12 Земельного кодексу України, ч. 2 ст. 4 Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», ст. 25, п. 51 ч. 1 ст. 26, ст. 59, ч. 8 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести доповнення до рішення міської ради від 13.09.2017 № 24/7 «Про розгляд питань щодо прийняття об’єктів нерухомого майна до комунальної власності», виклавши пункт 2 в такій редакції:

«2. Надати згоду на прийняття до комунальної власності нерухомого майна державної власності – нежитлові будівлі спортивного комплексу та незавершене будівництво, спортивний комплекс за адресою: Миколаївська область, м. Миколаїв, проспект  Героїв України, 4, які перебувають на балансі Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського та розташовані на земельній ділянці з кадастровим номером 4810137200:01:002:0006 за адресою: проспект Героїв України, 4, за умови заборони зміни цільового та функціонального призначення спортивних будівель, споруд та обмеження Миколаївської міської ради на прийняття рішень та укладання договорів (угод), що приводять або можуть привести до зміни власника в особі територіальної громади м. Миколаєва.

2.1. Прийняти вищезазначений об’єкт в порядку, визначеному Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста (Рєпіна), першого заступника міського голови Дадівєріна А.Д., заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Секретар міської ради                                                                       Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: