Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

10 листопада 2017                                                                                № 940

Про надання дозволу _______________

на укладення договору купівлі-продажу

від імені та з урахуванням майнових прав

підопічного ___________________

 

Розглянувши заяву та документи, надані гр. ______________________, який є опікуном недієздатного _____________________,  _____ р.н., про надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу  1/2 частки квартири __ у будинку ___ по вулиці ________ у м. Миколаєві від імені підопічного та на укладення договору купівлі-продажу квартири __ корпус __ у будинку ___ по вулиці ___________ (_________) в м. Миколаєві з урахуванням майнових прав підопічного ________________, керуючись п. 3 ч. 1 ст. 71 Цивільного кодексу України, п. 1.7 Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999 № 34/166/131/88, протоколу засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Миколаївської міської ради № 6 від 04.10.2017, керуючись пп. 4 п. “б” ч.1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл опікуну, ______________продати від імені недієздатного ____________,  ________ р.н., 1/2 частки квартири __ у будинку ___ по вулиці ___________ у м. Миколаєві.

 

2. Надати дозвіл опікуну, __________, придбати квартиру __ корпус __ у будинку __ по вулиці __________ (_______) в м. Миколаєві з урахуванням майнових прав підопічного _____________.

 3. Зобов’язати опікуна, ___________, після укладення договору купівлі-продажу від імені недієздатного ___________, _________ р.н., 1/2 частки квартири __ у будинку __ по вулиці ________ у м. Миколаєві, у місячний термін письмово повідомити про це опікунську раду при виконавчому комітеті Миколаївської міської ради з наданням копії договору купівлі-продажу вищезазначеного майна.

 

4. Зобов’язати опікуна, ______________ , у місячний термін надати до опікунської ради при виконавчому комітеті Миколаївської міської ради копію договору купівлі-продажу квартири ___ корпус __ у будинку ___ по вулиці _________ (__________)  в м. Миколаєві з урахуванням майнових прав підопічного ____________.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на директора департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Бондаренка С.М.

 

Секретар міської ради                                                                       Т.В. Казакова 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: