Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

28 вересня 2017                                                                              № 26/26

Про продовження строку користування земельною ділянкою 

юридичній особі для обслуговування капітальної будівлі по

Корабельному району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Продовжити строк користування земельною ділянкою для обслуговування капітальної будівлі:

 

1. Продовжити товариству з обмеженою відповідальністю «ТЕХНОСЕРВІС «ОКЕАН» на 1 рік з дати прийняття  рішення строк оренди земельної ділянки (кадастровий номер – 4810136600:07:024:0003) загальною площею 400 кв.м, за рахунок земельної ділянки,  відведеної рішенням міської ради від 10.10.2006 № 6/48, залишивши її в землях громадської забудови (за функціональним призначенням – в землях комерційного використання), для обслуговування СТО на 2 пости з магазином автозапчастин по                           вул. Самойловича, 17 з подальшою її інвентаризацією та приведення об’єкта містобудування за функціональним призначенням у відповідність до містобудівної документації з урахуванням знесення паркану та відновленням благоустрою вулиці відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.01.2017 № 17-5450.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.06.2017, від 21.06.2017, протокол № 53, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Зобов'язати землекористувача:

укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

- у разі необхідності проведення реконструкції чи будівництва нового об'єкта, який відповідає цільовому використанню земельної ділянки, питання оформлення дозвільної та проектно-кошторисної документації вирішувати в порядку, визначеному законом. Після завершення реконструкції або будівництва, введення об'єкта до експлуатації та реєстрації прав власності в установленому законом порядку.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

 

Міський  голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: