Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

27 вересня 2017                                                                                          № 825

Про внесення доповнення до рішення

виконкому Миколаївської міської ради

від 27.04.2012 № 464 «Про затвердження

Порядку демонтажу рекламних засобів

у м. Миколаєві»

 

      З метою усунення порушень щодо розміщення зовнішньої реклами в місті, удосконалення порядку демонтажу рекламних засобів, які встановлені з порушенням діючого законодавства, забезпечення захисту прав громадян та суб’єктів підприємницької діяльності у сфері зовнішньої реклами, забезпечення належного рівня благоустрою та якісного формування забудови міста, керуючись ст. 40, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради  

 

ВИРІШИВ:

 

    1. Внести доповнення до рішення виконкому Миколаївської міської ради від 27.04.2012 № 464 «Про затвердження Порядку демонтажу рекламних засобів у м. Миколаєві»:

        -  доповнити пункт 3.9 абзацом такого змісту:

       «Без рішення виконкому Миколаївської міської ради здійснюється демонтаж самовільних рекламних засобів, виконаних на м’якій основі, які               не мають фундаменту та опори, розміщених на наземних пішохідних огородженнях (НПО), огорожах, деревах, спорудах комунальної власності та на елементах і об’єктах благоустрою. У даному випадку демонтаж здійснюється міською службою, організацією чи установою, до повноважень якої відноситься проведення робіт по демонтажу, у присутності представника Робочого органу з питань розміщення зовнішньої реклами, про що складається Акт проведення демонтажу рекламних засобів.».

 

    2.  Контроль  за  виконанням  цього  рішення  покласти  на  заступника міського голови  Турупалова А.В.

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: