Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

27  вересня 2017                                                                           № 822

Про укладення та продовження терміну дії договору про

встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення

пересувної тимчасової споруди (групи пересувних тимчасових

споруд) по  м.Миколаєву                      

 

         Розглянувши звернення суб’єктів господарювання, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Миколаївської міської ради від 14.02.2013 №25/20 «Про затвердження Порядку розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити технічну документацію  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення пересувних тимчасових споруд (групи пересувних тимчасових споруд) для провадження підприємницької діяльності:

 

1. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 50 кв.м, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення групи пересувних тимчасових споруд (літній майданчик) по вул. Фалєєвській, біля нежитлових приміщень продовольчого магазину-піцерії «Маленька Італія», з поштовою адресою:  вул. Нікольська, 42, у Центральному  районі.

1.1. Дозволити фізичній особі – підприємцю Стамату Олександру Олександровичу укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення групи пересувних тимчасових споруд (літній майданчик) загальною площею 50 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Фалєєвській, біля нежитлових приміщень продовольчого магазину-піцерії «Маленька Італія»,  з поштовою адресою: вул. Нікольська, 42, у Центральному  районі, згідно із кадастровим планом земельної ділянки, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.05.2017           № 17-2301.

Пункт 1 на засіданні виконкому міської ради від 28.08.2017 було знято для уточнення адреси.

 

2. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 24,5 кв.м, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення групи пересувних тимчасових споруд                  (5D кінотеатр) по вул. Соборній ріг просп. Центрального, біля багатоквартирного жилого будинку № 9 по вул. Соборній, у Центральному  районі.

2.1. Дозволити фізичній особі – підприємцю Харлан Людмилі Іванівні укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення групи пересувних тимчасових споруд            (5D кінотеатр) загальною площею 24,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Соборній ріг просп. Центрального, біля багатоквартирного жилого будинку № 9 по вул. Соборній,  у Центральному  районі, згідно із кадастровим планом земельної ділянки,  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 24.07.2017  № 15-2053.

Пункт 2 на засіданні виконкому міської ради від 28.08.2017 було знято для уточнення адреси.

 

3. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 50 кв.м, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення групи пересувних тимчасових споруд (літній майданчик) по просп. Миру, біля нежитлових приміщень кафе «Підкова», з поштовою адресою:  просп. Миру, 54в/1, у Інгульському районі.

3.1. Дозволити фізичній особі – підприємцю Ганжул Інні Миколаївні  укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення групи пересувних тимчасових споруд (літній майданчик) загальною площею 50 кв.м для провадження підприємницької діяльності по просп. Миру, біля нежитлових приміщень кафе «Підкова», з поштовою адресою:  просп. Миру, 54в/1, у Інгульському районі, згідно із кадастровим планом земельної ділянки, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.05.2017 № 17-1820.

 

Зобов’язати землекористувачів:

-  протягом 20 робочих днів з дати прийняття цього рішення звернутися  до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради щодо укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік;

- укласти договір про встановлення особистого строкового сервітуту та здійснити плату по ньому не пізніше 2 місяців з дати прийняття цього рішення. У разі ухилення замовника без поважних причин від укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту, затримання надання необхідних документів для його укладення, непідписання договору або нездійснення за ним плати протягом 2 місяців з дати прийняття рішення, замовник втрачає право на укладення договору, розміщення пересувної тимчасової споруди  (групи пересувних тимчасових споруд) та зобов’язаний звільнити земельну ділянку;

виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

виконувати обмеження в користуванні земельною ділянкою згідно з технічною документацію  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення пересувних тимчасових споруд (групи пересувних тимчасових споруд) для провадження підприємницької діяльності.

 

2. Продовжити термін дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди по м. Миколаєву, за умови сплати за період з дати закінчення договору про встановлення особистого строкового сервітуту до дати прийняття цього рішення:

 

1. Дозволити фізичній особі – підприємцю Андрєєнку Сергію Васильовичу укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням виконкому міської ради від 27.06.2014 № 590, строком на 1 рік з дати прийняття рішення для обслуговування пересувної тимчасової споруди  площею 10 кв.м по просп. Богоявленському, біля будинку № 26, в Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 29.08.2017 № 17-2785.

Пункт 1 на засіданні виконкому міської ради від 28.08.2017 було знято для повторного розгляду управлінням містобудування та архітектури Миколаївської міської ради. Управлінням містобудування та архітектури Миколаївської міської ради висновком від  29.08.2017 № 17-2785 погоджено питання поновлення договору.

 

Зобов’язати землекористувачів:

-  протягом 20 робочих днів з дати прийняття цього рішення звернутись до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради щодо укладення договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік;

- укласти договір про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту та здійснити плату по ньому не пізніше 2 місяців з дати прийняття цього рішення. У разі ухилення замовника без поважних причин від укладення договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, затримання надання необхідних документів для його укладення, непідписання договору про зміни до договору або нездійснення за ним плати протягом 2 місяців з дати прийняття рішення, замовник втрачає право на укладення договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, розміщення пересувної тимчасової споруди  (групи пересувних тимчасових споруд) та зобов’язаний звільнити земельну ділянку;

виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

виконувати обмеження в користуванні земельною ділянкою згідно з технічною документацію  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення пересувних тимчасових споруд (групи пересувних тимчасових споруд) для провадження підприємницької діяльності.

 

3. Зобов’язати замовників відповідно до розділу 3 Порядку розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва, затвердженого рішенням міської ради від 14.02.2013 № 25/20, оформити паспорт прив’язки пересувної тимчасової споруди (групи пересувних тимчасових

споруд).

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Турупалова А.В.

 

Міський  голова                                                                                 О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: