Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

29 вересня 2017                                                                              № 26/29

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки юридичній особі в 

Інгульському районі  м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичної особи, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійною комісією міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

1. Миколаївському Державному експериментальному протезно- ортопедичному підприємству для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 486 кв.м  з метою передачі в постійне користування  для влаштування зони реабілітації та тренування осіб з обмеженими можливостями по пров. Кобера,17

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

(Висновком від 30.05.2017 № 17-2358 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує  відведення земельної ділянки)

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.06.2017,  протокол №52 на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. 3обов'язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

         3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносинта екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

 

Міський голова                                                                           О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: