Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

29 вересня 2017                                                                              № 26/31

Про відмову фізичній особі – підприємцю  Захарчуку Сергію

Миколайовичу у продовженні  оренди  земельної ділянки  

по вул. Генерала Карпенка,43 в Заводському районі                      

м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення фізичної особи – підприємця , наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

   1. Відмовити  фізичній особі-підприємцю  Захарчуку Сергію Миколайовичу у продовженні строку  оренди земельної ділянки (кадастровий номер 4810136300:05:006:0016)  площею 120 кв.м, відведеної рішенням міської ради від 13.03.2008 № 22/54,  яка надавалась для  розміщення офісно-виставкового павільйону поблизу житлового будинку по вул. Генерала Карпенка,43.

 

            2. Забов’язати  фізичну особу-підприємця  Захарчука Сергія Миколайовича      повернути територіальній громаді м. Миколаєва в особі   Миколаївської міської ради земельну ділянку у стані, не гіршому порівняно з тим, в якому він одержав її в оренду. 

        Підстава:     пункт 9.1 розділу 9  договору оренди землі   № 6439, в якому зазначено, що  договір оренди припиняється або достроково розривається у випадку  неосвоєння земельної ділянки або не завершення будівництва у встановлений договором строк; рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  16.01.2017, протокол № 33,  від 24.04.2017, протокол № 45.

 

         Пункт 1 розглянуто на засіданнях постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  16.01.2017, протокол № 33, та від  24.04.2017, протокол № 45 , на яких рекомендовано відмовити у продовженні строку оренди землі   та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови    Турупалова А.В.                

 

Міський голова                                                                                       О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: