Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 вересня 2017                                                                                    № 744

Про виведення з прийомної сім’ї

(П.І.Б.), __ р.н., (П.І.Б.), ___ р.н.

 

Згідно з рішенням виконкому Миколаївської міської ради від ___  № ___ «Про створення прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання (П.І.Б.), ____р.н., (П.І.Б.), ___ р.н.,(П.І.Б.), __ р.н., (П.І.Б.), ___ р.н.», (П.І.Б.) та (П.І.Б.) вважаються прийомними дітьми  прийомної сім’ї (П.І.Б.), яка мешкає за адресою: (адреса).

Розглянувши заяви (П.І.Б.), ___р.н., (П.І.Б.), _____ р.н., прийомної матері, (П.І.Б.), про виведення з прийомної сім’ї (П.І.Б.) та (П.І.Б.), у зв’язку з досягненням повноліття, відповідно до п. 6 постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 565 «Про затвердження Положення про прийомну сім’ю», Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 № 81, керуючись рішенням комісії з питань захисту прав дитини від 12.01.2016 №1, пп.2 п.«б» ч.1 ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

        

         1. Вивести з 11.09.2017 з прийомної сім’ї (П.І.Б.)  прийомних дітей, (П.І.Б.), ___ р.н., (П.І.Б.), ___ р.н.

         2. Доручити службі у справах дітей Миколаївської міської ради (Шамаріній) підготувати додаток до договору «Про влаштування дітей на виховання та спільне проживання у прийомній сім’ї» від _____ № ____.

         3. Доручити департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Бондаренко) припинити фінансування департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Бондаренка) для виплати державної соціальної допомоги на (П.І.Б.), _____ р.н., (П.І.Б.), ___ р.н., за рахунок субвенції з державного бюджету.

4. Доручити департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Бондаренку) припинити виплату державної соціальної допомоги на (П.І.Б.), ___ р.н., (П.І.Б.), _______р.н.

5. Внести до рішення виконкому Миколаївської міської ради                від ____  № ____ «Про створення прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання (П.І.Б.), ___ р.н., (П.І.Б.), ___ р.н., (П.І.Б.), ___ р.н., (П.І.Б.), ___ р.н.»,  зміну:

- у назві та тексті рішення слова та цифри «(П.І.Б.), ____ р.н., (П.І.Б.), ____ р.н.» виключити.                 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

Перший заступник міського голови                                                  А.Д.Дадівєрін


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: