Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 вересня 2017                                                                                    № 742

Про закриття прийомної сім’ї

(П.І.Б.)

 

         Прийомна сім’я створена відповідно до рішення виконкому Миколаївської міської ради від ____ № ___ «Про створення прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання (П.І.Б.), ___ р.н., (П.І.Б.), ___ р.н.». До сім’ї влаштовані прийомні діти,(П.І.Б.), (П.І.Б.).

Розглянувши заяву прийомних батьків, (П.І.Б.), які мешкають за адресою:  (адреса), про закриття прийомної сім’ї та виведення з прийомної сім’ї (П.І.Б.), ___ р.н., у зв’язку з досягненням повноліття, (П.І,Б.),_____ р.н., у зв’язку з відсутністю взаєморозуміння та конфліктними стосунками, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 05.09.2017, відповідно до п.6 постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 №565 «Про затвердження Положення про прийомну сім’ю», Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 № 81, керуючись пп.2 п.«б» ч.1 ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

         1. Вивести з 11.09.2017 з прийомної сім’ї (П.І.Б.) (П.І.Б.), ___ р.н., (П.І.Б.), ___ р.н.

         2. Закрити з 11.09.2017 прийомну сім’ю (П.І.Б.).

         3. Припинити дію договору про влаштування дітей на виховання та спільне проживання у прийомній сім’ї  від ___ № ___.

         4. Доручити департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Бондаренко) припинити фінансування департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Бондаренка).

5. Доручити департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Бондаренку) припинити виплату державної соціальної допомоги на прийомних дітей та на (П.І.Б.).

6. Рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради               від ____ № ___ «Про створення прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання (П.І.Б.), ______р.н., (П.І.Б.), ___ р.н.» визнати таким, що втратило чинність. 

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

  Перший заступник міського голови                                              А.Д.Дадівєрін                                                                 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: