Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

27 липня 2017                                                                                     № 23/42

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок юридичним особам по

Центральному  району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення юридичних осіб, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозволи на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

1. Надати дозвіл КП ММР «Миколаївська ритуальна служба» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 37800 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування частково закритого (тільки під поховання в межах родинних місць поховання) кладовища  по                           вул. Цілинній, 2, відповідно до висновків управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 29.11.2016 №17-2992 та від 03.04.2017 №17-1323.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 24.04.2017, протокол №45, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Надати дозвіл КП ММР «Миколаївська ритуальна служба» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 18165 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування частково закритого (тільки під поховання в межах родинних місць поховання) кладовища  по                       вул. Силікатній, 124, з обмеженням санітарно-захисної зони, в т.ч. прибережної захисної смуги р. Інгул, відповідно до висновків управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 29.11.2016 №17-2992 та від 03.04.2017 №17-1324.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 10.05.2017, протокол №47, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

3.  Надати дозвіл управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 380 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування адміністративної будівлі по                                вул. Адміральській, 14, з урахуванням обмежень для забезпечення під’їздними і пішохідними шляхами та обслуговування інженерних мереж, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 31.03.2017 №17-1133.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 29.05.2017, протокол №51, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Зобов'язати замовників надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови Турупалова А.В.

 

 

Міський  голова                                                                                 О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: