Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

13 липня 2017                                                                                № 22/15

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок громадянам по

Корабельному району  м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

 

1. Громадянам Сичову Вячеславу Миколайовичу та Сичовій Раїсі Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 200 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по         вул.  Галицинівській, 83 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.07.2016 № 15-1654.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

На пленарному засіданні міської ради 08.12.2016 проект рішення                 S-zr-154, до складу якого входило зазначене питання, не був підтриманий більшістю голосів від загального складу депутатів міської ради.

Пункт 1 погоджено управлінням містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 23.03.2017 № 17-927/2.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 24.04.2017, протокол № 45, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Громадянці Бугорській Ользі Володимирівні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 412 кв.м, з метою передачі у власність для  ведення садівництва на ділянці № 623 у складі СВТ «Зорька» відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  03.04.2017 № 15-3133.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 24.04.2017, протокол № 45, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Громадянці Воробйовій Олені Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною  площею 340 кв.м, з метою передачі у власність для  ведення садівництва на ділянці № 33 у складі СВТ «Зорька» відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  12.04.2017 № 15-1072.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.05.2017, протокол № 47, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4. Громадянину Щербині Олександру Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Оранжерейній, 31 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 23.12.2016 № 15-2281.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.05.2017, протокол № 47, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

5. Громадянину Котляру Олександру Вікторовичу для складання проекту землеустрою  щодо  відведення земельної ділянки орієнтовною площею        936 кв.м у власність, із земель комунальної власності, для ведення садівництва на ділянці № 31 у складі ОСК «Прибужжя» відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 03.04.2017 №15-2353/3.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.05.2017, протокол № 47, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

6. Громадянину Ралькову Юрію Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, за рахунок земельної ділянки домоволодіння № 161 вул. Андрія Антонюка (вул. Маршала Жукова) з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Андрія Антонюка, 161/1, з подальшим присвоєнням адреси, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 28.04.2017           № 15-1288.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 29.05.2017, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Зобов'язати замовників надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

 

Міський  голова                                                                                 О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: