Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 липня 2017                                                                                       № 574

Про  втрату   статусу дитини, позбавленої

батьківського піклування  (ПІБ),              

(дата) р.н., та визнання рішення виконкому

Миколаївської міської ради від 22.08.2014

№ 789, таким,  що втратило чинність

 

         Розглянувши документи про втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, (ПІБ), (дата) р.н.,  встановлено:

мати дитини, (ПІБ), звільнилась з місць позбавлення волі та подала заяву про повернення дитини на її виховання і утримання.

        Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, відповідно до п. 27, Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.08 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», відповідно до  висновку служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради від  29.04.2016 № 573,  керуючись п.п. 4 п “б” ч.1 ст. 34 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні ”, виконком міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

    1. Вважати, що (ПІБ), (дата) р.н., втратила статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

    2. Рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 22.08.2014 № 789 «Про надання дитині, (ПІБ), (дата) р.н., статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.» визнати таким, що втратило чинність.

    3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради А.М. Покітко.

 

Міський голова                                                                              О.Ф. Сєнкевич

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: