Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 

09 червня 2017                                                                               № 474

 

Про затвердження кошторисного

розрахунку і вартості безоплатного

капітального ремонту будинку вдови

інваліда війни (ПІП) та будинку вдови

ветерана війни (ПІП) за рахунок коштів

міського бюджету

 

 

Відповідно до пп. 204 ч. 1 ст. 91 Бюджетного кодексу України, Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, за рахунок коштів міського бюджету, затвердженого рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 24.02.2017 № 180 “Про затвердження Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, за рахунок коштів міського бюджету”, та протоколу засідання міської комісії по визначенню видів і обсягів робіт з безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, за рахунок коштів міського бюджету від 04.05.2017 № 2, керуючись ст.ст. 40, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити кошторисний розрахунок загальною вартістю 232789,20 грн. (двісті тридцять дві тисячі сімсот вісімдесят дев’ять грн. 20 коп.) і вартість безоплатного капітального ремонту будинку (21м2) належного на праві власності вдові інваліда війни (ПІП), в сумі 65618,49 грн. (шістдесят п’ять тисяч шістсот вісімнадцять грн. 49 коп.).

 

2. Затвердити кошторисний розрахунок загальною вартістю 99536,40 грн. (дев’яносто дев’ять тисяч п’ятсот тридцять шість грн. 40 коп.), і вартість безоплатного капітального ремонту будинку(21м2), належного на праві власності вдові ветерана війни (ПІП), в сумі 38924,76 грн. (тридцять вісім тисяч дев’ятсот двадцять чотири грн. 76 коп.).

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

 

Перший заступник

міського голови                                                                                         А.Д.Дадівєрін


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: