Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 травня 2017                                                                                      № 373

Про надання дозволу громадянам

на укладання договору ренти житла

 

Розглянувши заяву та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору ренти житла, виходячи з інтересів дітей, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”,  ст.731 Цивільного кодексу України  ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

       

     1.  Надати дозвіл (ПІБ) придбати у власність за договором ренти 1/12 частки квартири № по вул. (назва)  у м. Миколаєві,   враховуючи, що зазначений правочин не порушує житлових прав дітей, (ПІБ), (дата) р.н., (ПІБ), (дата) р.н., які мають право користування зазначеним житлом.

     

    2. Попередити законних представників дітей про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської                                        ради  Покітко А.М.

 

 

Міський голова                                                                        О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: