Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 травня 2017                                                                                      № 372

Про надання дозволу громадянам

на укладання договору купівлі-

продажу нерухомого майна, яке

належить їм на праві приватної

власності

 

Розглянувши заяву та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності, виходячи з інтересів дитини, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”,  ст. ст. 31, 242 Цивільного кодексу України, ст. 177 Сімейного кодексу України,  ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

      1.  Надати дозвіл законним представникам (батькам), (ПІБ), (ПІБ) від імені дитини, (ПІБ), (дата) р.н., продати 1/4 частки квартири № по вул. (назва) у м. Миколаєві, натомість придбати на ім'я дитини 1/4 частки житлового будинку разом із земельною ділянкою по вул. (назва) у с. (назва) Миколаївського району Миколаївської області та підписати відповідні документи.

       

      2.  Попередити законних представників  дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

 

3. Зобов'язати  законних представників  дитини протягом трьох місяців надати до служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради копію документа, що підтверджує збереження майнових прав дитини

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської                                   ради  Покітко А.М.

 

Міський голова                                                                                  О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: