Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

13 травня 2017                                                                                     № 132р

Про створення ініціативної групи

з підготовки установчих зборів для

формування складу громадської

ради з питань розвитку туризму у   

м. Миколаєві при департаменті

економічного розвитку

Миколаївської міської ради

 

         З метою забезпечення права громадян на участь у формуванні складу громадської ради з питань розвитку туризму у м. Миколаєві при департаменті економічного розвитку Миколаївської міської ради, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), рішення виконкому міської ради від 26.10.2016 № 935 «Про створення і організацію діяльності громадських рад при виконавчих органах Миколаївської міської ради», керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

         1. Створити ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради з питань розвитку туризму у м. Миколаєві при департаменті економічного розвитку Миколаївської міської ради та затвердити її склад (додається).

         2. Затвердити Положення про ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради з питань розвитку туризму у  м. Миколаєві при департаменті економічного розвитку Миколаївської міської ради (додається).

         3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Дадівєріна А.Д.

 

Міський голова                                                                                    О.Ф. Сєнкевич

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від 13 травня 2017

№ 132р

 

СКЛАД

ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради з питань розвитку туризму у м. Миколаєві при департаменті економічного розвитку Миколаївської міської ради

 

Кречун

Олег Митрофанович

-

голова громадської організації «Заводська районна організація ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) УСВА м. Миколаєва» (за погодженням)

Лісовська

Анастасія Вікторівна

-

начальник відділу маркетингу, інвестицій та проектів управління економіки та інвестицій департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради

Пельник

Сергій Валерійович

-

голова громадської організації «Миколаївська обласна організація воїнів-прикордонників» (за погодженням)

Чередниченко

Віктор Анатолійович

-

директор з розвитку громадської організації «Асоціація туристичного та оздоровчого бізнесу «Відродження» (за погодженням)

Шевченко

Діна Олександрівна

 

-

заступник директора департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради – начальник управління економіки та інвестицій

 

Шуліченко

Тетяна Василівна

 

-

директор департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради

 

 

____________________________________________________________________

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від 13 травня 2017

№ 132р

 

ПОЛОЖЕННЯ

 

про ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради з питань розвитку туризму у м. Миколаєві при департаменті економічного розвитку Миколаївської міської ради

 

Положення про ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради з питань розвитку туризму у м. Миколаєві при департаменті економічного розвитку Миколаївської міської ради (далі – ініціативна група) регулює діяльність ініціативної групи відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 26.10.2016 № 935.

 

1. Загальні положення

 

1.1. Ініціативна група – це тимчасове об’єднання зацікавлених представників інститутів громадянського суспільства та представників виконавчого органу міської ради, яка створюється для забезпечення організаційно-аналітичних заходів з підготовки та проведення установчих зборів.

1.2. До складу ініціативної групи включаються представники інститутів громадянського суспільства та органу, при якому створюється рада.

1.3. Керівник ініціативної групи обирається з числа її членів шляхом відкритого голосування 2/3 голосів загального складу ініціативної групи під час першого засідання цієї групи.

 

2. Основні напрямки діяльності

 

2.1. Планування діяльності ініціативної групи щодо підготовки та проведення установчих зборів.

2.2. Здійснення організаційних заходів.

2.3. Підготовка аналітичних матеріалів.

2.4. Забезпечення взаємодії з представниками інститутів громадянського суспільства та структурними підрозділами виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

 

3. Завдання

 

3.1. Відпрацювання механізмів формування громадської ради з питань розвитку туризму у м. Миколаєві при департаменті економічного розвитку Миколаївської міської ради.

3.2. Здійснення організаційних заходів з  підготовки та проведення установчих зборів для формування громадської ради при департаменті економічного розвитку Миколаївської міської ради (розробка формату зразка заяви для участі в установчих зборах, розробка порядку денного установчих зборів, форми бюлетеня для голосування та інших необхідних документів).

3.2.1. Визначення ініціативною групою дати, часу, місця, порядку проведення установчих зборів.

3.2.2. Визначення ініціативною групою відповідальної особи за оприлюднення на офіційному Інтернет-порталі Миколаївської міської ради повідомлення щодо проведення установчих зборів.

3.2.3. Оприлюднення відповідальною особою на офіційному Інтернет-порталі Миколаївської міської ради не пізніше ніж за 30 календарних днів до проведення установчих зборів підготовленого ініціативною групою повідомлення про дату, час, місце, порядку проведення установчих зборів, порядку подання заяв для участі в установчих зборах, відомості про склад ініціативної групи та прізвище, ім’я, електронну адресу, номер телефону відповідальної особи.

3.2.4. Визначення відповідальних за збір заяв, узагальнення наданих документів від інститутів громадянського суспільства або суб’єктів господарювання, які зареєструвались як кандидати на вступ до громадської ради, та складання списку  учасників установчих зборів.

3.3. Забезпечення ведення протоколів засідань.

3.4. Організація реєстрації учасників установчих зборів.

 

4. Права та обов’язки членів ініціативної групи

 

4.1. Члени ініціативної групи мають однакові права та несуть відповідальність за свої дії.

4.2. Беруть участь у діяльності ініціативної групи.

4.3. Отримують інформацію про діяльність інститутів громадянського суспільства.

4.4. Виконують доручення головуючого ініціативної групи за результатами засідань.

4.5. Надають пропозиції з питань організації проведення установчих зборів.

4.6. Беруть особисту участь в установчих зборах.

 

____________________________________________________________________


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: