Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

06 квітня 2017                                                                                 № 17/18

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості) юридичним особам  по

Центральному  району м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення юридичних осіб, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

          1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки:

 

1. ТОВ «Білоусівський елеватор»  надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 3136 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 06.09.2010 №48/61, з метою передачі ділянки в оренду для завершення будівництва адміністративно-виробничого корпусу по вул. Інженерній, 1, за умови забезпечення облаштування тимчасового проходу вздовж паркану будівельного майданчика.

Висновки управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.08.2016 №17-3878 та від 29.11.2016 №15-2196/3.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради, за умови забезпечення облаштування тимчасового проходу вздовж паркану будівельного майданчика.

 

 2. Зобов'язати замовників  подати до центру надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

        3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Турупалова А.В.        

 

Міський голова                                                                                  О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: