Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 квітня 2017                                                                              № 18/3

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо

відведення      земельних ділянок   громадянам та   внесення

змін       до     рішень     міської  ради  по  Інгульському району 

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

 

         1.  Громадянину Висотюку Володимиру Яковичу для складання проекту землеустрою    щодо  надання у власність земельної ділянки №50  орієнтовною  площею 600 кв. м, із земель комунальної власності,  з метою передачі у власність для ведення   садівництва в СТ «Путієць», відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.12.2016 №15-5921.

         Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

         Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол № 33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

         2. Внести зміни до рішень міської ради:

 

         1. Пункт 14 розділу  1  рішення  Миколаївської міської ради від 19.04.2016 №4/41:

«14. Громадянці Ольховській Тетяні Іванівні для складання проекту землеустрою    щодо  надання у власність земельної ділянки №17  орієнтовною  площею 1000 кв. м,   із   земель    комунальної      власності,  для      ведення   садівництва    в СВТ «Труд»    викласти  в такій редакції: «14. Громадянці Ольховській Тетяні Іванівні для складання проекту землеустрою    щодо  надання у власність земельної ділянки №17  орієнтовною  площею 1000 кв. м, із земель комунальної власності, для ведення   садівництва в СТ «Труд».

(Підстава: уточнення назви садівничого товариства)

Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 06.02.2017, протокол № 34, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

 

         2. Пункт 2 розділу  1  рішення  Миколаївської міської ради від 17.01.2017 №14/12:

«2. Громадянину Толпекіну Андрію Анатолійовичу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у власність     земельної     ділянки      орієнтовною     площею 244 кв.м, із     земель     комунальної    власності, для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Першотравневій,49/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.09.2016 №15-1421.» скасувати.

(Підстава: заява Толпекіна А.А. від 02.12.2016 №1951/Пз-17)

Пункт 2  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.02.2017, протокол № 35, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Турупалова А.В.              

 

 

Міський голова                                                                              О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: