Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 квітня 2017                                                                                 № 18/10

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості) та згоди на відновлення меж

земельних ділянок громадянам та внесення змін до рішень міської

ради по Центральному  району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельних ділянок:

1. Громадянину Мельниченку Павлу Вікторовичу на виготовлення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 915 кв.м, за рахунок земельної ділянки, переданої рішенням Миколаївської міської ради від 04.02.2014 №37/45, з метою передачі у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Рядовій, 1.

1.1. Надати громадянину Мельниченку Павлу Вікторовичу згоду на відновлення меж земельної ділянки площею 915 кв.м, за рахунок земельної ділянки, переданої рішенням Миколаївської міської ради від 04.02.2014 №37/45, у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Рядовій, 1відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 21.12.2016 №15-3097.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

2. Громадянину Карнацькому Олександру Георгійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею                282 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Котельній, 32, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 29.11.2016 №15-2786.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

3. Громадянці Тодоровій Надії Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею  572 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Піщаній, 30/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.11.2016 №17-2474.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

4. Громадянці Чимирис Олені Леонідівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 462 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Травневому, 12, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 22.02.2016 №15-368.

4.1. Пункт 11 розділу 1 рішення Миколаївської міської ради від 12.10.2016 №9/38: «11.  Громадянці Чимирис Олені Леонідівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 462 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Травневому, 12» визнати таким, що втратив чинність.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

5. Громадянці Титус Валентині Кирилівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею  608 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Теслярській, 82-а, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 09.12.2016 №15-3059.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

6. Громадянину Мішеніну Федору Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 565 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Лютневій, 24, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.12.2016 №15-3060.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

7. Громадянам Владєєву Дмитру Борисовичу та Щербині Стефаниді Петрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 400 кв.м, з метою передачі  у спільну сумісну власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Софіївській, 74, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.11.2016 №15-2395.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

8. Громадянам Кулаковій Альберті Федорівні та Кірову Олексію Федоровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 657 кв.м, з метою передачі  у спільну сумісну власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Виноградній, 16, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 21.12.2016 №15-3168.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

9. Громадянці Мотрук Оксані Анатоліївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею  377 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Адмірала Макарова, 13/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.09.2016 №15-1924, за умови врахування сервітуту на земельну ділянку №2 - типу 07.02 – «право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху» згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051.

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

10. Громадянину Руденку Віктору Дмитровичу, інваліду І групи, на виготовлення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 18 кв.м, за рахунок земельної ділянки, переданої рішенням Миколаївської міської ради від 01.10.2009 №38/36, з метою надання в оренду для розміщення та обслуговування металевого гаража без оглядової ями поблизу житлового будинку №141-б по просп. Центральному.

10.1 Надати громадянину Руденку Віктору Дмитровичу, інваліду І групи, згоду на відновлення меж земельної ділянки площею 18 кв.м, за рахунок земельної ділянки, переданої рішенням Миколаївської міської ради від 01.10.2009 №38/36, з метою надання в оренду для розміщення та обслуговування металевого гаража без оглядової ями поблизу житлового будинку №141-б по просп. Центральномувідповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 04.11.2016 №15-1859, за умови приведення правових документів у відповідність до фактичного розміщення гаража.

Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

11. Громадянці Щегловій Оксані Михайлівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею  1000 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Втората (Іванова), 35, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 07.12.2016 №15-2990.

Пункт 11 на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, перенесено за пропозицією депутата міської ради Таранової С.В.

Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол №34, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

12. Громадянину Паневіну Сергію Євгенійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Алеко Константінова (Ярославського), 50, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 29.11.2016 №15-2416.

Пункт 12 на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, перенесено за пропозицією депутата міської ради Таранової С.В.

Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол №34, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

13. Громадянину Терновому Олександру Вікторовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 1 Піщаній, 88, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 23.11.2016 №15-2952.

Пункт 13 на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, перенесено за пропозицією депутата міської ради Таранової С.В.

Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол №34, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

14. Громадянину  Гайченку Віктору Григоровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Матвіївській, 80, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.12.2016 №15-3220.

Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол №34, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

15. Громадянину Арапенку Олегу Олеговичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 746 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Конопатній, 37, з присвоєнням окремої поштової адреси: вул. Конопатна, 37/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 16.12.2016 №15-2791.

Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол №34, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

16. Громадянам  Гаврилюк Любові Григорівні та Гаврилюку Олександру Володимировичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 510 кв.м, з метою передачі  у спільну сумісну власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Новоодеській, 30А/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.12.2016 №15-2828.

Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.02.2017, протокол №35, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

17.  Громадянину  Оніпченку Святославу Федоровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 267 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Сотий квартал, 97, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 21.04.2016 №15-823.

17.1. Пункт 2 розділу 1 рішення Миколаївської міської ради від 12.10.2016 №9/54 «2. Громадянину Оніпченку Святославу Федоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 267 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: Сотий квартал, 97» визнати таким, що втратив чинність.

Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.02.2017, протокол №35, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

18.  Громадянці  Дєушевій Олександрі Вікторівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 128 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Сотий квартал, 97/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 10.02.2016 №15-245.

18.1. Пункт 5 розділу 1 рішення Миколаївської міської ради від 12.10.2016 №9/38 «5. Громадянці Дєушевій Олександрі Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 128 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: Сотий квартал, 97/1» визнати таким, що втратив чинність.

Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.02.2017, протокол №35, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

19.  Громадянину  Єремєєву Віктору Юхимовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою: вул. Одеська, 81, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.12.2016  №15-3151.

Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.02.2017, протокол №35, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

20.  Громадянці Бережній Катерині Михайлівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 837 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою: вул. Цілинна, 17, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 06.01.2017 №15-3153.

Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.02.2017, протокол №35, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

21. Громадянам  Обушенковій Наталі Анатоліївні та Головченко Ніні Анатоліївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 939 кв.м, з метою передачі  у спільну сумісну власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по                 вул. Молодіжній, 34, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.12.2016 №15-3056.

Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.02.2017, протокол №35, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

2. Внести зміни до рішень міської ради:

1. Пункт 1 розділу 1 рішення  Миколаївської міської ради від 12.10.2016 №9/43: «1. Громадянці Ситник Ганні Борисівні на виготовлення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (кадастровий номер 4810137200:14:025:0002) площею 871 кв.м, за рахунок земельної ділянки, переданої рішенням Миколаївської міської ради від 13.06.2008 №24/35, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Річковій, 60.

1.1. Надати громадянці Ситник Ганні Борисівні згоду на відновлення меж земельної ділянки площею 871 кв.м, за рахунок земельної ділянки, переданої рішенням Миколаївської міської ради від 13.06.2008 №24/35, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Річковій, 60» викласти в такій редакції: «1. Громадянці Ситник Ганні Борисівні на виготовлення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (кадастровий номер 4810137200:14:025:0002) площею 817 кв.м, за рахунок земельної ділянки, переданої рішенням Миколаївської міської ради від 13.06.2008 №24/35, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Річковій, 60.

1.1 Надати громадянці Ситник Ганні Борисівні згоду на відновлення меж земельної ділянки площею 817 кв.м, за рахунок земельної ділянки, переданої рішенням Миколаївської міської ради від 13.06.2008 №24/35, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Річковій, 60».

 (Підстава: виправлення технічної помилки в площі земельної ділянки).

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

3. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджені технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

Міський  голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: