Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

05 квітня 2017                                                                                 № 101р

Про здійснення заходів щодо

скорочення споживання обсягів

теплової енергії.

 

           На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 р. № 1228-р «Про Національний план дій з енергоефективності на період до 2020 року», з метою поступового зниження рівня споживання  теплової енергії  установами , підприємствами та організаціями  що утримуються за рахунок міського бюджету міста Миколаєва , керуючись  п.п.  19,20 ч. 4  ст.42 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.     Усім комунальним установам , підприємствам, організаціям, що підконтрольні та підпорядковані Миколаївській міській раді забезпечити:

1.1.          Під час  проведення капітальних і поточних ремонтів  будівель та споруд  , що перебувають на балансі  ( в управлінні) підприємств, організацій,  установ та фінансуються за рахунок бюджету міста Миколаєва  , обов’язкову  закупівлю та використання віконних блоків  , в разі їх заміни,  з врахуванням наступних вимог:

-         За показником приведеного  опору  теплопередачі  віконні блоки мають відповідати класу не нижче В1 ( Rqmin> 0,6 мІ*K/Вт);

-         В окремих випадках допускається закупівля та використання віконних блоків  із зниженими значеннями  приведеного опору теплопередачі  до рівня 80% від Rqminлише при виконанні умови , що розрахункова  питома річна енергопотреба  будівлі  менше максимально допустимого значення  річної питомої енергопотреби  , яка встановлюється згідно таблиці 1  ДБН В.2.6-31:2016 «Теплова ізоляція будівель» , та економічного обгрунтування;

-         В обов'язковому порядку , отримання копії сертифікату відповідності та  документу ,  що гарантує якість віконних блоків,  затвердженого  керівником підприємства-виробника.

-         Інших вимог  згідно ДСТУ Б В .2.6-23:2009 « Блоки віконні та дверні. Загальні технічні вимоги».

2.     Керівникам управлінь, структурних підрозділів , департаментів Миколаївської міської ради , які є головними розпорядниками коштів , забезпечити постійний контроль за витратами бюджетних коштів , що передбаченні на капітальний / поточний ремонт будівель та споруд  з заміною віконних блоків на предмет відповідності вимогам цього розпорядження.

3.     Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Омельчука  О.А.

 

Міський голова                                                                    Сєнкевич  О.Ф.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: