Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

06 квітня 2017                                                                                      № 17/26

Про присвоєння Миколаївській

загальноосвітній школі I-III ступенів

№ 17 Миколаївської міської ради

Миколаївської області ім’я Саражана В.Г.

 

         Розглянувши подання управління освіти Миколаївської міської ради, у  зв’язку з проведенням громадського обговорення про вшанування пам’яті загиблих героїв на території АТО, керуючись п. 7 ч. 1 ст. 8 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Присвоїти Миколаївській загальноосвітній школі I-III ступенів № 17 Миколаївської міської ради Миколаївської області ім’я Саражана В.Г.

 

2. Департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Бондаренко) забезпечити фінансування управління освіти Миколаївської міської ради (Деркач) в межах коштів, передбачених у міському бюджеті на відповідний рік.

 

3. Управлінню освіти Миколаївської міської ради (Деркач) забезпечити внесення відповідних змін в установчі документи та провести державну реєстрацію цих змін відповідно до вимог чинного законодавства.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза), заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

Міський голова                                                                        О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: