Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

27 березня 2017                                                                                            №  257

Про надання адресної

грошової допомоги

 

Розглянувши заяви та акти обстеження матеріально-побутових умов громадян, згідно з рішенням виконкому міської ради від 25.03.2016 № 285 “Про Порядок надання адресної грошової допомоги громадянам” зі змінами та доповненнями, рішенням міської ради від 23.12.2016 № 13/26 “Про міський бюджет міста Миколаєва на 2017 рік”, керуючись пп. 1 п. “а” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати адресну грошову допомогу громадянам, заяви яких були розглянуті на комісії виконкому міської ради по розгляду заяв громадян для надання їм матеріальної допомоги, за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “надання матеріальної допомоги”, в сумі 149800 грн. (Додаток 1).

2. Надати адресну грошову допомогу громадянам, заяви яких були розглянуті на комісіях в адміністраціях районів Миколаївської міської ради, за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “надання матеріальної допомоги”, в сумі 24400 грн. (Додаток 2).

3. Надати адресну грошову допомогу, як виключення, відповідно до Порядку надання адресної грошової допомоги громадянам, затвердженого рішенням виконкому міської ради від 25.03.2016 № 285, зі змінами та доповненнями:

-                 (         ), який мешкає за адресою:                   , у зв’язку з тяжкою хворобою дочки у сумі 5000 грн.

4. У зв’язку із 31-ою річницею Чорнобильської катастрофи надати матеріальну допомогу громадянам, які постраждали від аварії, за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “виплати матеріальної допомоги до знаменних дат”, у сумі 10000 грн. (Додаток 3).

5. Надати адресну стипендію особам похилого віку, яким виповнилось 100 і більше років, за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “надання матеріальної допомоги”, в сумі 4000 грн. (Додаток 4).

6. Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Бондаренку) виплатити зазначені кошти в сумі 193200 грн. згідно з додатками.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            А.Д.Дадівєрін

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: