Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

16 лютого 2017                                                                            № 33р

Про розгляд питання щодо можливості

розміщення тимчасових споруд з

продажу артезіанської питної води

в місті Миколаєві

 

          Розглянувши звернення ФОП Тимошенка Ю.О. від 09.12.2016 щодо розміщення на території міста Миколаєва тимчасових споруд мережі фірмових кіосків ТМ «Криниця» з продажу артезіанської питної води, з метою безкоштовного забезпечення чистою питною водою незахищених категорій населення (інвалідів АТО, ветеранів Другої світової війни), у відповідності до Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011     №244 «Про Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», враховуючи Заходи щодо забезпечення виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Миколаєва на 2015-2018 роки, затвердженої рішенням міської ради від 23.01.2015 № 45/2 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку                   м.Миколаєва на 2015-2018 роки», керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Рекомендувати ФОП Тимошенку Ю. О.:

 

1.1. Подати матеріали щодо розміщення тимчасових споруд з продажу артезіанської питної води ТМ «Криниця» в місті Миколаєві у відповідності до чинного законодавства.

 

1.2. Розробити сучасний архетип тимчасових споруд мережі фірмових кіосків  ТМ «Криниця» з продажу артезіанської питної води в місті Миколаєві та надати управлінню містобудування та архітектури Миколаївської міської ради для розгляду.

 

 

2. Управлінню містобудування та архітектури Миколаївської міської ради (Палесі) розглянути питання та надати висновки щодо можливості розміщення тимчасових споруд мережі фірмових кіосків ТМ «Криниця» з продажу артезіанської питної води в місті Миколаєві.

 

3. Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради (Морозу) надати інформацію про права третіх осіб на оренду, власність, постійне користування або наявність встановленого особистого строкового сервітуту на земельні ділянки відповідно до матеріалів, наданих ФОП Тимошенком Ю. О.

 

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на  заступника міського голови Турупалова А.В.

 

 

Міський голова                                                                              О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: