Мапа порталу

  МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

 

16 лютого 2017                                                                                         № 16/11  

 

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості) та згоди на відновлення меж

земельних ділянок громадянам по Корабельному району

м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельних ділянок:

 

1. Громадянці Гусельниковій Катерині Василівні для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 853 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Фонтанній, 43 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 28.04.2016  № 15-954.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Громадянці Ільницькій Оксані Андріївні для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 897 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Тернопільській, 20 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 21.03.2016  № 15-581.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Громадянці Нестеренко Наталі Борисівні для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 887 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Адмірала Ушакова, 44 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 16.05.2016 № 15-1122.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4. Громадянці Кулакевич Катерині Миколаївні для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 645 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Металургів, 209 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.05.2016 № 15-1266.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

5. Громадянам Орищенко Наталії Євгенівні, Орищенко Марії Павлівні  та Орищенку Віктору Андрійовичу для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 576 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 1 Братському, 11 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 24.06.2016         № 15-1514.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

6. Громадянкам Тараненко Наталі Володимирівні та Тараненко Анастасії Ігорівні  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 805 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Тернопільській, 136 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.08.2016                № 15-2013.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

7. Громадянкам Глєбовій Вірі Костянтинівні та Білоус Людмилі Петрівні для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею              448 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по             вул.  Лермонтова, 6 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 22.08.2016  № 15-1637.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

8. Громадянці Олійник Валентині Гаврилівні для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 573 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Космонавта Волкова, 11 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.09.2016  № 15-2202.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

9. Громадянці Алєксєєвій Катерині Павлівні  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 430 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Ударному, 7 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 20.08.2015 № 15-2081.

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

10. Громадянкам Карпенко Оксані Володимирівні та Карпенко Наталії Володимирівні для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Янтарній, 280 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 03.06.2016     № 15-1363.

Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

11. Громадянці Висоцькій Оксані Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею            807 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Металургів, 116 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016  № 15-2346.

Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

12. Громадянину Іонеску Максиму Вікторовичу для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 413 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. 1 Шосейному, 8А  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 21.09.2016  № 15-2420.

Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

13. Громадянину Тенику Вадиму Ярославовичу для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 659 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Клечова балка (вул. Марії Ульянової), 108 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 № 15-2343.

Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

14. Громадянину Казачонку Олександру Вікторовичу для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 537 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Літній, 7 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.09.2016  № 15-1860.

Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

 

Міський  голова                                                                             О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: