Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

16 лютого 2017                                                      № 16/1                                                                     

                                                        

                                    

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок громадянам по

Центральному району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

 

1. Громадянці Дністрянській Анастасії Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки №124 загальною орієнтовною площею 529 кв.м, з метою надання у власність для ведення садівництва у складі СТ «Корабели», відповідно до  висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.10.2016 №15-1598.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 05.12.2016, протокол №30, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

2. Громадянину Росії Пустовому Віктору Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1038 кв.м, з метою надання в оренду, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бокова, 20, відповідно до висновків управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 05.10.2016 №15-2527 та від 22.11.2016 №15-2527/2.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 05.12.2016, протокол №30, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

Міський  голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: