Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

  

 

16 лютого 2017                                              № 16/21

 

 

 

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації

із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості) громадянам та юридичним

особам по Заводському  району м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

ВИРІШИЛА:

          1.Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельних ділянок:

 

1.  Фізичній особі-підприємцю Ляховій Наталії Іонівні надати дозвіл   для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 146 кв.м, у межах земельної ділянки, проект відведення якої затверджено рішенням міської ради від 19.12.2008 № 31/41, з метою передачі ділянки в оренду строком на 1 рік  для   обслуговування тимчасово розміщеного зупиночного комплексу по пр. Леніна ріг вул. Водопровідної без  оформлення  права власності на нерухоме майно, з урахуванням проведення робіт з оновлення зовнішнього вигляду (відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.04.2016 № 17-3306/3).

  1.1. Надати фізичній особі-підприємцю Ляховій Наталії Іонівні   згоду на відновлення меж земельної ділянки орієнтовною площею 146 кв.м, у межах земельної ділянки, проект відведення якої затверджено рішенням міської ради від 19.12.2008 № 31/41, з метою передачі ділянки в оренду строком на 1 рік  для   обслуговування тимчасово розміщеного зупиночного комплексу по пр. Леніна ріг вул. Водопровідної без  оформлення  права власності на нерухоме майно, з урахуванням проведення робіт з оновлення зовнішнього вигляду.

           Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 06.06.2016, протокол №14, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

Пункт 1 на V пленарному засіданні міської ради від 31.10.2016 перенесено за пропозицією депутата Миколаївської міської ради             Яковлєва А.В.              

          Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 14.11.2016, протокол № 27, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

    2. Зобов'язати замовників  подати до центру надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Турупалова А.В.        

 

 

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: