Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

09 лютого 2017                                                                                       № 15/6

Про внесення змін до рішення міської ради

від 21.01.2016 № 2/2 «Про утворення

постійних комісій Миколаївської міської ради

VII скликання, обрання голів та затвердження

їх персонального складу»

 

         У зв’язку з обранням Кучеревської Тетяни Валентинівни депутатом Миколаївської міської ради VII скликання та припиненням депутатських повноважень Омельчука Олександра Андрійовича, керуючись п. 2 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до рішення міської ради від 21.01.2016 № 2/2 «Про утворення постійних комісій Миколаївської міської ради VII скликання, обрання голів та затвердження їх персонального складу»:

 

- вивести Омельчука Олександра Андрійовича зі складу постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології;

- ввести депутата міської ради Кучеревську Тетяну Валентинівну до  складу постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології.

 

2. Відділу інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради опублікувати рішення в засобах масової інформації та розмістити його на офіційному сайті Миколаївської міської ради.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Сєнкевича О.Ф.

 

 

Міський голова                                                                           О.Ф. Сєнкевич

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: