Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

17 січня 2017                                                                                 № 14/25

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних

ділянок в натурі (на місцевості), надання згоди на відновлення

меж земельних ділянок громадянам та юридичним особам  по 

Інгульському  району  м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Надати дозвіл та згоду на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

 

         1.Надати дозвіл малому приватному підприємству "Алсу" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 4282  кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради 28.09.2001 №34/13,  з метою передачі в оренду для подальшого обслуговування  автостоянки по вул. Новозаводській,1-а.

         1.1. Надати згоду малому приватному підприємству "Алсу" на відновлення меж земельної ділянки площею 4282  кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради 28.09.2001 №34/13,  з метою передачі в оренду для подальшого обслуговування  автостоянки по вул. Новозаводській,1-а.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 10.10.2016 № 17-4101)

 Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 07.11.2016,  протокол №26, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2.Надати дозвіл громадянці Малкіній Надії Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 1893  кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради 19.04.2012 №16/40,  з метою передачі в оренду із співвласником для подальшого  обслуговування  об’єкта оздоровчого центру по вул. Гмирьова,1-3.

2.1. Надати згоду громадянці Малкіній Надії Іванівні на відновлення меж земельної ділянки площею 1893  кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради 19.04.2012 №16/40,  з метою передачі в оренду із співвласником для подальшого  обслуговування  об’єкта оздоровчого центру по вул. Гмирьова,1-3.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 07.11.2016,  протокол №26, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Товариству з обмеженою відповідальністю “Миколаївпреса” на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 14 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради 22.12.2005 №40/19, залишивши її в землях громадського призначення (за функціональним призначенням в землях комерційного використання), з метою передачі в оренду для  подальшого обслуговування торгового кіоску “Преса”  по вул. Новозаводській ріг пр. Миру.

3.1.Надати згоду товариству з обмеженою відповідальністю “Миколаївпреса” на відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 14 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради 22.12.2005 №40/19, залишивши її в землях громадського призначення (за функціональним призначенням в землях комерційного використання), з метою передачі в оренду для  подальшого обслуговування торгового кіоску “Преса”  по вул. Новозаводській ріг пр. Миру.

 (Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 21.10.2016 № 17-5094) 

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 07.11.2016,  протокол №26, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4.Громадянам Коровію Дмитру Леонідовичу, Яковенку Володимиру Юрійовичу, П’яних Олександру Анатолійовичу, Терських Володимиру Валерійовичу, Кучеренку Руслану Миколайовичу, Лейбовичу Леву Іссахаровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 2508  кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради 12.11.2009 №40/27,  з метою передачі в оренду співвласникам з розрахунком ідеальних часток кожного для обслуговування нежитлових приміщень в межах земельної ділянки по вул. Круговій,44.

4.1. Надати згоду громадянам Коровію Дмитру Леонідовичу, Яковенку Володимиру Юрійовичу, П’яних Олександру Анатолійовичу, Кучеренку Руслану Миколайовичу, Терських Володимиру Валерійовичу, Лейбовичу Леву Іссахаровичу на відновлення меж земельної ділянки площею 2508  кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради 12.11.2009 №40/27,  з метою передачі в оренду співвласникам з розрахунком ідеальних часток для обслуговування нежитлових приміщень в межах земельної ділянки по вул. Круговій,44.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 27.10.2016 №17-4939 - 17-4942 )

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.11.2016,  протокол №28, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2.3обов'язати замовників подати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

 

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

 

Міський голова                                                                     О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: