Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

17 січня 2017                                                                                    № 14/30

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок юридичним особам,

громадянам та   внесення змін до   рішень  міської  ради  по 

Інгульському (Ленінському) району  м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл для складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для обслуговування нежитлових об’єктів:

1. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Ім. Адм. Макарова" для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 5734 кв.м , за рахунок  земель комунальної власності, з метою надання її у постійне користування для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Театральній,4-А.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.08. 2016 № 17-2077) 

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.09.2016,  протокол №21, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Громадянину Капашилову Віталію Григоровичу для складання проекту  землеустрою   щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 5225 кв.м, за рахунок земель гр.  Капашилова В. Г., з метою передачі в оренду зі зміною цільового використання земельної ділянки  з  "для обслуговування гуртового ринку  з продажу сільськогосподарської продукції"  на "для розміщення автотранспорту" по вул. Авангардній,6-Б/1.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.08. 2016 № 17-1534/2)  

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.09.2016,  протокол №21, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Громадянину Капашилову Віталію Григоровичу для складання проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки орієнтовною площею 3593 кв.м, за рахунок земель гр. Капашилова В. Г., з метою передачі в оренду для обслуговування гуртового ринку по вул. Авангардній,6-Б.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.08. 2016 № 17-1534/2)

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.09.2016,  протокол №21, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4.Товариству з додатковою відповідальністю "Плодоовоч" для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною  площею 707 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 25.04.2007 №12/48, з метою передачі в оренду із співвласниками з розрахунком ідеальної частки для обслуговування  приміщень магазину по пр. Миру,56-Б.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 22.08. 2016 № 17-3367) 

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.09.2016,  протокол №21, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

5.Товариству з обмеженою відповідальністю “РСУ-7” для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною  площею 1183 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, з метою передачі в оренду для закінчення будівництва 3 черги  багатоквартирного житлового по вул. 11 Поздовжній  ріг вул. 3 Лінії.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.09.2016 № 17-3032) 

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 03.10.2016,  протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

6.Товариству з обмеженою відповідальністю "Честь" для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 5027кв.м, за рахунок земель комунальної власності, з метою передачі в оренду  для обслуговування  виробничого об’єкта по вул. 1 Інгульській 1а.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.03.2016 № 17-4713)

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 03.10.2016,  протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

7.Фізичній особі-підприємцю Малицькому Владиславу Івановичу для складання проекту  землеустрою   щодо    відведення   земельної    ділянки площею 2224 кв.м за рахунок земель ФОП Малицького В.І., цільове призначення якої змінюється  з "для обслуговування майнового комплексу (експедиції з рампою) " на "для реконструкції майнового комплексу під влаштування  та подальше обслуговування цеху напівфабрикатів" по вул. Кагатній,1-д.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 (Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.09.2016 № 17-4648).

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 03.10.2016,  протокол №22, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Пункт 8 "8. Фізичним особам - підприємцям Коноваловій Ірині Вячеславівні, Коновалову Вячеславу Вячеславовичу для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 270 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, з метою передачі в оренду  для обслуговування  торгового комплексу  по  пр. Миру,17/1.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 №17-3731.)  

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 17.10.2016,  протокол №25, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради" перенесено на чергове засідання міської ради за пропозицією депутата міської ради Грозова А.А.

 

2. 3обов'язати замовника подати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

 

         3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

Міський голова                                                                           О.Ф. Сєнкевич    


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: