Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

17 жовтня 2003                                                               № 15/45

Про встановлення меж

рекреаційних зон

 

        Розглянувши звернення депутатів міської ради  Почтаренко Віри Миколаївни та Нагірного Олександра Івановича та рішення постійної комісії міської ради з питань екологічної політики та охорони навколишнього середовища від 10.09.03  про встановлення меж рекреаційних зон по проспекту Героїв Сталінграда та у Варварівці, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Визначити межі трьох рекреаційних зон по проспекту Героїв Сталінграда:

1.1. Перша  зона  обмежена  проспектом  Героїв  Сталінграда, провулком Парусним, багатоповерховими будинками по проспекту Героїв Сталінграда від будинку № 21 до рогу будинку № 17.

1.2. Друга зона обмежена проспектом Героїв Сталінграда, огорожею парку Перемоги, плавбасейном та огорожею санаторію “Інгул”.

1.3. Третя зона обмежена автостоянкою, що розташована на розі проспекту  Героїв Сталінграда та вул.Гайдара, пустирем на вул.Гайдара, магазином “Фокстрот” та огорожею військової частини.

 

2. Визначити межі рекреаційної зони у Варварівці, обмеживши її вул.Ходченка, вул.Північною, огорожею турбази “Південний Буг”, береговою лінією річки Південний Буг.

 

3. Віднести ці території до земель рекреаційного призначення.

 

4. Доручити управлінню житлово-комунального господарства (Балтаєв І.А.) вирішити питання щодо інвентаризації цієї земельної ділянки.

 

5. Доручити постійній комісії міської ради з питань екологічної політики та охорони навколишнього середовища (Нагірний О.І.) та першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бушину В.М. вирішити питання щодо виділення коштів з міського  цільового фонду охорони навколишнього природного середовища на проведення інвентаризації цих земельних ділянок.

 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екологічної політики та охорони навколишнього середовища (Нагірний О.І.).

 

Міський голова                                                      В.Д.Чайка

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: