Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

28 лютого 2003                                               № 10/37

Про встановлення меж

парку “Спортивний”

 

Розглянувши звернення депутата Городецького Василя Васильовича від 17.12.02 та комісії міської ради з питань екологічної політики та охорони навколишнього середовища від 17.12.02  про встановлення меж парку “Спортивний”, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Визначити межі парку “Спортивний” вул.Спортивною, вул.Правди, огорожею Центрального  стадіону, готелем “Турист”, Палацом спорту “Надія”, гуртожитком Миколаївського державного аграрного університету, будинками № 38 та № 28 по вул.Генерала Карпенка, першим КПП.

 

2. Віднести цю територію до земель рекреаційного призначення.

 

3. Доручити управлінню житлово-комунального господарства (Балтаєв І.А.)  вирішити питання щодо інвентаризації  земельної ділянки, визначеної пунктом 1, з наступним прийняттям парку “Спортивний”  на свій баланс.

 

4. Доручити комісії міської ради з питань екологічної політики та охорони навколишнього середовища (Нагірний О.І.) та першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бушину В.М. вирішити питання щодо виділення коштів з міського цільового фонду охорони навколишнього природного середовища на проведення інвентаризації цієї земельної ділянки.

 

5. Доручити першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бушину В.М. та постійній комісії міської ради з питань екологічної політики та охорони навколишнього середовища (Нагірний О.І.) провести в I кварталі 2003 року необхідні заходи щодо резервування рекреаційних зон міста з метою їх подальшої інвентаризації та наступної передачі на баланс відповідної організації.

 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екологічної політики та охорони навколишнього середовища (Нагірний О.І.).

 

Міський голова                                                 В.Д.Чайка

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: