Мапа порталу

ВИКОНАВЧИЙ_КОМІТЕТ


РІШЕННЯ

№ 902 від 2012-09-07

Про затвердження комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності в м. Миколаєві та схеми розміщення    літніх    майданчиків     при підприємствах громадського харчування по вул. Радянській (ВН. ДОП. №317 ВІД 29.03.13)(ВН. ДОП. №731 ВІД 26.07.13)


ВН. ДОП.
ВН. ДОП.
Розглянувши розроблену товариством з додатковою відповідальністю «Миколаївський ДІПРОМІСТ» комплексну схему розміщення тимчасових споруд в м. Миколаєві та схему розміщення літніх майданчиків при підприємствах громадського харчування по вул. Радянській, згідно з пунктом 1.6 Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва, затвердженого рішенням Миколаївської міської ради від 26.01.12 № 14/16 відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.11 № 244, керуючись статтею 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», виконком міської ради
 
ВИРІШИВ:
 
1. Затвердити:
- комплексну схему розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності в м. Миколаєві;
-схему розміщення літніх майданчиків при підприємствах громадського харчування по вул. Радянській.
2. Управлінню громадських зв’язків Миколаївської міської ради (Скрипніковій) оприлюднити рішення в засобах масової інформації та на Інтернет-порталі «Миколаївська міська рада».
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови   Гуллєра В.І.


Міський головаВ.Д. Чайка


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: