Мапа порталу

ВИКОНАВЧИЙ_КОМІТЕТ


РІШЕННЯ

№ 303 від 2012-03-23

Про дозвіл гр. Ремешевському А.О. на знесення зелених насаджень на земельній ділянці по вул. Ніколь-ській, 8, корп. 7


На підставі звернення гр. Ремешевського А.О. від 10.11.11 № Р-1580-2/ц-04 та у зв’язку з будівництвом прибудови до нежитлових приміщень маніпуляційного кабінету по вул. Нікольській, 8, корп. 7 в Заводському районі м. Миколаєва, відповідно до акта обстеження зелених насаджень від 18.01.12 № 15-к, керуючись Порядком видалення зелених насаджень на території м. Миколаєва, затвердженим рішенням виконкому міської ради від 24.07.09 № 1628, ст. 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради
 
ВИРІШИВ:
 
1. Дозволити гр. Ремешевському А.О. знести горіх – 1 од. на земельній ділянці по вул. Нікольській, 8, корп. 7.
2. Сплатити відновлювальну вартість за знесення зелених насаджень згідно з актом № 15-к у розмірі 1533,69 грн. (тисяча п’ятсот тридцять три грн. шістдесят дев’ять коп.) на спеціальний рахунок за дорученням департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради з подальшим її використанням на відновлення зелених насаджень у м. Миколаєві.
3. Управлінню з охорони навколишнього природного середовища та благоустрою департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Корчагову) після отримання інформації про сплату відновлювальної вартості видати ордер на знесення 1 дерева.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови – директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Гайдаржи В.В.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: