Мапа порталу

ВИКОНАВЧИЙ_КОМІТЕТ


РІШЕННЯ

№ 711 від 2010-05-28

Про внесення змін до рішення виконкому Миколаївської міської ради від 23.10.09 № 2016 “Про закріплення об’єктів благоустрою міста і встановлення відповідальності за їхнє належне утримання”


З метою поліпшення благоустрою і санітарного стану міста, на виконання пункту 5 Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства на 2004-2005 роки та на період до 2010 року, Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 19.04.07 № 12/21, керуючись п. 7 ч. 1 ст. 30, п. 6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради
 
ВИРІШИВ:
 
1. Внести зміни до Переліку об’єктів благоустрою м. Миколаєва, що фінансуються з міського бюджету, організацію та забезпечення санітарного стану яких здійснюють адміністрації районів виконкому Миколаївської міської ради, затвердженого рішенням виконкому міської ради від 23.10.09 № 2016 “Про закріплення об’єктів благоустрою міста і встановлення відповідальності за їхнє належне утримання”, доповнивши наступними об’єктами благоустрою в частині Ленінського району міста:
- вул. Чайковського;
- вул. Скульптора Ізмалкова;
- вул. Генерала Свиридова;
- вул. Молодогвардійська;
- вул. Кругова;
- вул. Південна;
- провул. Чайковського;
- вул. Набережна;
- вул. 5 Лінія;
- вул. Електронна;
- вул. Енгельса;
- вул. Гмирьова;
- вул. 12 Поздовжня;
- вул. Маршала Василевського;
- вул. Старофортечна.
 
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови – директора департаменту ЖКГ Новожилова В.К.
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: