Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 31/9 від 2005-02-24

Про умови погодження місць розташування об’єктів на земельних ділянках міста Миколаєва (ВН. ЗМІН. №7/33 ВІД 09.11.06) (ВТР. ЧИН. №45/49 ВІД 28.01.15)


ВН.ЗМІН.

ВТР. ЧИН.
З метою розвитку інфраструктури міста Миколаєва на стадії погодження місця розташування об’єктів під проектно-вишукувальні роботи, враховуючи пропозиції депутатів міської ради щодо прозорості формування умов погодження місця розташування об’єктів у місті, керуючись ст. 151 Земельного кодексу України та ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Єдині умови погодження місця розташування об’єктів на земельних ділянках міста визначаються інвестиційною угодою між міською радою в особі міського голови та інвестором у розмірі 5% від нормативної грошової оцінки зазначеної земельної ділянки.

2. Управлінню земельних ресурсів у проекті рішень “Про погодження місць розташування об’єктів під проектно-вишукувальні роботи” встановлювати умови в грошовому виразі.
3. Зобов’язати інвесторів, яким надано погодження на місце розташування об’єкта під проектно-вишукувальні роботи на земельних ділянках міста, у 60-денний термін з дня прийняття рішення сплатити визначену інвестиційною угодою суму на рахунок міського бюджету.
4. У разі невиконання умов, визначених інвестиційною угодою щодо сплати встановленої суми, міська рада на черговій сесії, після закінчення встановленого терміну, приймає рішення про скасування свого рішення про погодження місця розташування об’єкта під проектно-вишукувальні роботи на визначеній земельній ділянці міста.
5. Ці умови розповсюджуються на інвесторів усіх форм власності, крім інвесторів, які здійснюють будівництво об’єктів за рахунок місцевого та державного бюджетів і об’єктів житлового будівництва.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету та фінансів (Лапшина), міське фінансове управління (Яблоновську) та управління земельних ресурсів (Олійника).


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: