Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 34/29 від 2005-07-11

Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради(П.2.2 РОЗД. І ВТР. ЧИННІСТЬ №9/63 ВІД 22.12.06) (П.4-4.3 ІНШ. РЕДАКЦІЯ №14/50 ВІД 14.09.07) (П.7.1 Р.ІІІ ДОПОВНИТИ №49/34 ВІД 15.09.15)


П.2.2 РОЗД.І ВТР. ЧИННІСТЬ
П.4-4.3 ІНШ. РЕДАКЦІЯ
П.9.1 Р.ІІІ ДОПОВНИТИ
П.7.1 Р.ІІІ ДОПОВНИТИ


Розглянувши звернення громадян, проекти відведення земельних ділянок, матеріали інвентаризації, погодження постійних комісій міської ради та виконкому міської ради, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законом України “Про оренду землі” та рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7, міська рада
ВИРІШИЛА:

І. Передати громадянам у власність земельні ділянки і додатково надати земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 723 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Дзержинського, 109 (Заводський район).
1.1.Дікасовій Інні Юріївні у власність земельну ділянку площею 723 кв.м по вул.Дзержинського, 109 (Заводський район).
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 809 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Урожайній, 23 (Центральний район).
2.1.Цишку Володимиру Володимировичу у власність земельну ділянку площею 809 кв.м по вул.Урожайній, 23 (Центральний район).
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 815 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Очаківській, 17 (Центральний район).
3.1.Маркітан Анжелі Володимирівні у власність земельну ділянку площею 815 кв.м по вул.Очаківській, 17 (Центральний район).
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 918 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Калініна, 5 (Тернівка, Центральний район).
4.1.Ніцаку Анатолію Андрійовичу у власність земельну ділянку площею 918 кв.м по вул.Калініна, 5 (Тернівка, Центральний район).
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1016 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 16 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Лягіна, 7 (Центральний район).
5.1.Бойку Ігореві Анастасійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1016 кв.м по вул. Лягіна, 7 (Центральний район).
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 876 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Гончарова, 28-а (Ленінський район).
6.1.Сіменько Галині Полікарпівні у власність земельну ділянку площею 876 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Гончарова, 28-а (Ленінський район).
7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1197 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 197 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Новобузькій, 3 (Ленінський район).
7.1.Нікітіну Ігореві Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1197 кв.м по вул.Новобузькій, 3 (Ленінський район).
8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 522 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.1 Поперечному, 22/2 (Ленінський район).
8.1.Березницькій Ірині Аркадіївні у власність земельну ділянку площею 522 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.1 Поперечному, 22/2 (Ленінський район).
9.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1000 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Кіровоградській, 29 (Тернівка, Центральний район).
9.1.Шимановичу Валерію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1524 кв.м по вул.Кіровоградській, 29 (Тернівка, Центральний район).
10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 499 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Передовій, 50 (Ленінський район).
10.1.Семенюк Людмилі Федорівні у власність земельну ділянку площею 499 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Передовій, 50 (Ленінський район).
11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 510 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Центральному, 1 (Ленінський район).
11.1.Протопоповій Ірині Пилипівні у власність земельну ділянку площею 510 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Центральному, 1 (Ленінський район).
12.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 505 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.9 Лінії, 156 (Ленінський район).
12.1.Федосєєву Анатолію Олександровичу у власність земельну ділянку площею 505 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.9 Лінії, 156 (Ленінський район).
13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1296 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 296 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Янтарній, 49 (Корабельний район).
13.1.Паученко Асі Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1296 кв.м по вул.Янтарній, 49 (Корабельний район).
14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 463 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Лесі Українки, 19 (Корабельний район).
14.1.Шаранговичу Євгену Андрійовичу у власність земельну ділянку площею 463 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Лесі Українки, 19 (Корабельний район).
15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 490 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пр.Жовтневому, 111/1 (Корабельний район).
15.1.Галустову Михайлові Абрамовичу у власність земельну ділянку площею 490 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пр.Жовтневому, 111/1 (Корабельний район).
16.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку загальною площею 1110 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м - для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, 110 кв.м – для ведення садівництва, по вул. Уборевича, 2/7 (Корабельний район).
16.1.Головенко Регіні Климівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1110 кв.м по вул. Уборевича, 2/7 (Корабельний район).
17.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 1000 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Ольшанців, 112 (Корабельний район).
17.1.Нагірняку Віктору Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1186 кв.м по вул. Ольшанців, 112 (Корабельний район).
18.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 736 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Приміській, 33 (Корабельний район).
18.1.Макогону Леоніду Олексійовичу у власність земельну ділянку площею 736 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Приміській, 33 (Корабельний район).
19.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1923 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 923 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Бутоми, 37 (Заводський район).
19.1.Мавродієву Євгену Володимировичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1923 кв.м по вул. Бутоми, 37 (Заводський район).
20.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 990 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Рябіновій, 6 (Корабельний район).
20.1.Сюрченку Василю Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 990 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Рябіновій, 6 (Корабельний район).
21.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1565 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 565 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Пархоменка, 3 (Корабельний район).
21.1. Сеник Парасковії Михайлівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1565 кв.м по вул.Пархоменка, 3 (Корабельний район).
22.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 538 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Привільній, 36 (Центральний район).
22.1.Коваленко Клавдії Ігорівні у власність земельну ділянку площею 538 кв.м по вул.Привільній, 36 (Центральний район).
23.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 573 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Силікатній, 93-в (Матвіївка, Центральний район).
23.1.Коробкіній Аллі Володимирівні у власність земельну ділянку площею 573 кв.м по вул.Силікатній, 93-в (Матвіївка, Центральний район).
24.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 326 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд за адресою: Залізничне селище, 521 (Заводський район).
24.1.Соколовій Тетяні Василівні у власність земельну ділянку площею 326 кв.м за адресою: Залізничне селище, 521 (Заводський район).
25.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1419 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 419 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Затишній, 1-а (Ленінський район).
25.1.Мільчуцькому Олександру Володимировичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1419 кв.м по вул.Затишній, 1-а (Ленінський район).
26.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 585 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 5 Інгульській, 45 (Ленінський район).
26.1.Головченко Валентині Володимирівні у власність земельну ділянку площею 585 кв.м по вул.5 Інгульській, 45 (Ленінський район).
27.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 725 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Ватутіна, 150 (Корабельний район).
27.1.Дризі Катерині Яківні у власність земельну ділянку площею 725 кв.м по вул.Ватутіна, 150 (Корабельний район).
28.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 870 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Чубинського, 7 (Корабельний район).
28.1.Мучлеру Володимиру Матвійовичу у власність земельну ділянку площею 870 кв.м по вул.Чубинського, 7 (Корабельний район).
29.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 990 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Рябіновій, 22 (Корабельний район).
29.1.Марчуку Василю Івановичу у власність земельну ділянку площею 990 кв.м по вул.Рябіновій, 22 (Корабельний район).
29.2.Державний акт на право довічного успадкованого володіння землею № 128, виданий рішенням ХІ сесії ХХІ скликання Жовтневої районної ради народних депутатів погасити.
30.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 716 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Прибережному, 16 (Центральний район).
30.1.Антіповій Олені Сергіївні у власність земельну ділянку площею 716 кв.м по пров.Прибережному, 16 (Центральний район).
31.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 538 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Зоряному, 25 (Центральний район).
31.1.Бузі Анатолію Григоровичу у власність земельну ділянку площею 538 кв.м по пров.Зоряному, 25 (Центральний район).
32.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 877 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Береговій, 25 (Центральний район).
32.1.Овсянку Миколі Захаровичу у власність земельну ділянку площею 877 кв.м по вул.Береговій, 25 (Центральний район).
33.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 192 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.2 Кузнечному (Ковальському), 18-а (Заводський район).
33.1.Барвінській Людмилі Вікторівні у власність земельну ділянку площею 192 кв.м по пров.2 Кузнечному (Ковальському), 18-а (Заводський район).
34.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 297 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.2 Кузнечному (Ковальському), 18 (Заводський район).
34.1.Булах Людмилі Тимофіївні у власність земельну ділянку площею 297 кв.м по пров.2 Кузнечному (Ковальському), 18 (Заводський район).
35.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 84 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Бутоми, 47-а (Заводський район).
35.1.Довбні Світлані Андріївні у власність земельну ділянку площею 84 кв.м по вул.Бутоми, 47-а (Заводський район).
36.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 472 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Громадянській, 28 (Заводський район).
36.1.Ільїну Сергію Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 472 кв.м по вул.Громадянській, 28 (Заводський район).
37.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 747 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Лінії, 88 (Ленінський район).
37.1.Найденковій Наталі Миколаївні у власність земельну ділянку площею 747 кв.м по вул.10 Лінії, 88 (Ленінський район).
38.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1128 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 128 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Гагаріна, 59/1 (Центральний район).
38.1.Бартусенко Лідії Фомівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1128 кв.м по вул.Гагаріна, 59/1 (Центральний район).
39.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1316 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 316 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Горького, 61 (Ленінський район).
39.1.Басс Наталі Євгенівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1316 кв.м по вул.Горького, 61 (Ленінський район).
40.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 263 кв.м із земельної ділянки загальною площею 964 кв.м по вул.Морехідній, 28 для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
Надати домоволодінню адресу: пр.Леніна, 15-в (Заводський район).
40.1.Олійнику Володимиру Федоровичу у власність земельну ділянку площею 263 кв.м по пр.Леніна, 15-в (Заводський район).
40.2.Залишити за домоволодінням по вул.Морехідній, 28 земельну ділянку площею 701 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
41.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 976 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Попеля, 56 (Корабельний район).
41.1.Луговській Ірині Миколаївні у власність земельну ділянку площею 976 кв.м по вул. Попеля, 56 (Корабельний район).


42.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 563 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. Матроському, 14 (Центральний район).
42.1. Степанчук Любові Семенівні у власність земельну ділянку площею 563 кв.м по пров. Матроському, 14 (Центральний район).

43.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 524 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Літній, 26 (Корабельний район).
43.1.Ковальчуку Володимиру Володимировичу у власність земельну ділянку площею 524 кв.м по вул. Літній, 26 (Корабельний район).
44.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 511 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Логовенка, 5 (Ленінський район).
44.1.Резнікову Іллі Борисовичу у власність земельну ділянку площею 511 кв.м по вул. Логовенка, 5 (Ленінський район).
45.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Лінії, 94 (Ленінський район).
45.1.Балануці Ніні Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м по вул. 10 Лінії, 94 (Ленінський район).
46.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 402 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.5 Слобідській, 1-б (Центральний район).
46.1.Кручених Галині Іванівні у власність земельну ділянку площею 402 кв.м по вул.5 Слобідській, 1-б (Центральний район).
47.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 1000 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пр.Героїв Сталінграда, 37 (Центральний район).
47.1.Маспанову Олександру Петровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1209 кв.м по пр.Героїв Сталінграда, 37 (Центральний район).
(Пункти 47, 47.1 включені на пленарному засіданні міської ради).

48.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 892 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Менделєєва,42 (Корабельний район).
48.1.Смоляру Олегу Петровичу у власність земельну ділянку площею 892 кв.м по вул.Менделєєва,42 (Корабельний район).
(Пункти 48, 48.1 включені на пленарному засіданні міської ради).
49.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 248 кв. м, за рахунок резерву прибудинкової території багатоквартирного житлового будинку по вул. Спаській, 13, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по вул. Спаській, 13 ( Центральний район).
Земельна ділянка має обмеження у використанні – зміна цільового використання тільки за проектом землеустрою.
49.1.Заноздрі Юрію Всеволодовичу у власність земельну ділянку площею 248 кв. м по вул. Спаській, 13 (Центральний район).
(Пункти 49, 49.1 включені на пленарному засіданні міської ради).
ІІ. Передати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 521 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по пров.1 Поперечному, 43/2 (Ленінський район).
1.1. Поспєловій Наталі Миколаївні, Поспєлову Павлу Степановичу, Поспєлову Петру Павловичу та Поспєловій Катерині Павлівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 521 кв.м по пров.1 Поперечному, 43/2 (Ленінський район).
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 400 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Волгоградській, 35 (Корабельний район).
2.1. Александровій Марії Яківні, Александровій Вікторії Анатоліївні та Макріду Інні Анатоліївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 400 кв.м по вул.Волгоградській, 35 (Корабельний район).
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 625 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.5 Слобідській, 67-б (Заводський район).
3.1. Іванку Олександру Володимировичу та Іванку Володимиру Павловичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 625 кв.м по вул. 5 Слобідській, 67-б (Заводський район).
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 622 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Круговій, 53 (Ленінський район).
4.1. Білому Олександру Миколайовичу, Білій Валентині Михайлівні та Білій Анастасії Олександрівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 622 кв.м по вул.Круговій, 53 (Ленінський район).
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1362 кв.м, із яких 1000 кв.м – у власність, а 362 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Комсомольській, 117 (Заводський район).
5.1.Калинці Світлані Леонідівні та Калинці Віталію Вікторовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1362 кв.м по вул.Комсомольській, 117 (Заводський район).
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1718 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м – у власність для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, а 718 кв.м - в оренду для ведення городництва по вул.Литовченка, 117 (Корабельний район).
6.1.Єрьоміній Ользі Денисівні та Єрьоміну Віталію Олександровичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1718 кв.м по вул.Литовченка, 117 (Корабельний район).
7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 710 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.В.Морській, 61 (Центральний район).
7.1.Вербицькій Лідії Григорівні, Мірошниченко Аллі Олександрівні, Росляковій Людмилі Михайлівні, Сівак Олені Володимирівні, Никифоровій Раїсі Арсентіївні, Винокуровій Аді Йосифівні, Рослякову Михайлу Михайловичу, Дробишеву В’ячеславу Миколайовичу, Трачову Івану Кириловичу та Захарову Владиславу Ігоровичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 710 кв.м по вул. В.Морській, 61 (Центральний район).
8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 932 кв.м, із яких 901 кв.м – у власність, а 31 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Кіровоградській, 58 (Тернівка, Центральний район).
8.1. Нікітіну Дмитру Анатолійовичу та Грозі-Нікітіній Ользі Леонідівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 901 кв.м із домоволодіння загальною площею 932 кв.м по вул.Кіровоградській, 58 (Тернівка, Центральний район).
(Пункти 8, 8.1 включені на пленарному засіданні міської ради).
ІІІ. Передати громадянам в оренду строком на 10 років та продовжити строк користування земельною ділянкою для обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1016 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 16 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Лягіна, 7 (Центральний район).
1.1.Бойку Ігореві Анастасійовичу в оренду земельну ділянку площею 16 кв.м із домоволодіння загальною площею 1016 кв.м по вул. Лягіна, 7 (Центральний район).
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1197 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 197 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Новобузькій, 3 (Ленінський район).
2.1.Нікітіну Ігореві Анатолійовичу в оренду земельну ділянку площею 197 кв.м із домоволодіння загальною площею 1197 кв.м по вул.Новобузькій, 3 (Ленінський район).
(Пункти 2, 2.1 включені на пленарному засіданні міської ради).
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на земельну ділянку площею 524 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Кіровоградській, 29 (Тернівка, Центральний район).
3.1.Шимановичу Валерію Миколайовичу в оренду земельну ділянку площею 524 кв.м із домоволодіння загальною площею 1524 кв.м по вул.Кіровоградській, 29 (Тернівка, Центральний район).
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1296 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 296 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Янтарній, 49 (Корабельний район).
4.1.Паученко Асі Миколаївні в оренду земельну ділянку площею 296 кв.м із домоволодіння загальною площею 1296 кв.м по вул.Янтарній, 49 (Корабельний район).
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1923 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 923 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Бутоми, 37 (Заводський район).
5.1.Мавродієву Євгену Володимировичу в оренду земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1923 кв.м по вул. Бутоми, 37 (Заводський район).
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1565 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 565 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Пархоменка, 3 (Корабельний район).
6.1. Сеник Парасковії Михайлівні в оренду земельну ділянку площею 565 кв.м із домоволодіння загальною площею 1565 кв.м по вул. Пархоменка, 3 (Корабельний район).
7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1419 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 419 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Затишній, 1-а (Ленінський район).
7.1.Мільчуцькому Олександру Володимировичу в оренду земельну ділянку площею 419 кв.м із домоволодіння загальною площею 1419 кв.м по вул.Затишній, 1-а (Ленінський район).
8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1128 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 128 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Гагаріна, 59/1 (Центральний район).
8.1.Бартусенко Лідії Фомівні в оренду земельну ділянку площею 128 кв.м із домоволодіння загальною площею 1128 кв.м по вул. Гагаріна, 59/1 (Центральний район).
9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1316 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 316 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Горького, 61 (Центральний район).
9.1.Басс Наталі Євгенівні в оренду земельну ділянку площею 316 кв.м із домоволодіння загальною площею 1316 кв.м по вул.Горького, 61 (Центральний район).
10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1362 кв.м, із яких 1000 кв.м – у власність, а 362 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Комсомольській, 117 (Заводський район).
10.1.Калинці Світлані Леонідівні та Калинці Віталію Вікторовичу у спільну сумісну оренду земельну ділянку площею 362 кв.м із домоволодіння загальною площею 1362 кв.м по вул.Комсомольській, 117 (Заводський район).
11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 932 кв.м, із яких 901 кв.м – у власність, а 31 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Кіровоградській, 58 (Тернівка, Центральний район).
11.1. Нікітіну Дмитру Анатолійовичу та Грозі-Нікітіній Ользі Леонідівні у спільну сумісну оренду земельну ділянку площею 31 кв.м із домоволодіння загальною площею 932 кв.м по вул.Кіровоградській, 58 (Тернівка, Центральний район).
ІV. Передати у приватну власність членам садово-виноградарських товариств для ведення садівництва земельні ділянки, раніше надані їм у користування:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №45 площею 651 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Гудок”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
1.1.Воробйовій Ганні Олексіївні у власність земельну ділянку №45 площею 651 кв.м у складі садівничого товариства “Гудок” для ведення садівництва.


2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №43 площею 306 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Гудок”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
2.1.Дороховій Ользі Петрівні у власність земельну ділянку №43 площею 306 кв.м у складі садівничого товариства “Гудок” для ведення садівництва.


3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №19 площею 937 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Гудок”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
3.1.Столярчук Світлані Іванівні у власність земельну ділянку №19 площею 937 кв.м у складі садівничого товариства “Гудок” для ведення садівництва.


4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №346 площею 599 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Активіст”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
4.1.Багірову Сергію Багіровичу у власність земельну ділянку №346 площею 599 кв.м у складі садівничого товариства “Активіст” для ведення садівництва.
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №2 площею 1013 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Перемога”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
5.1.Соловйову Олександру Івановичу у власність земельну ділянку №2 площею 1013 кв.м у складі садівничого товариства “Перемога” для ведення садівництва.


6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №20 площею 417 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Хризантема”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
6.1.Бурим Парасці Іванівні у власність земельну ділянку №20 площею 417 кв.м у складі садівничого товариства “Хризантема” для ведення садівництва.
(Пункти 6, 6.1 включені на пленарному засіданні міської ради).

V.Передати громадянам у спільну часткову власність із співвласниками земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної часткової власності на земельну ділянку площею 891 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Кірова, 64 (Ленінський район).
1.1. Логвиненко Ользі Дмитрівні земельну ділянку площею 535 кв.м, що складає 3/5 ідеальних часток від земельної ділянки загальною площею 891 кв.м, у спільну часткову власність по вул.Кірова, 64 (Ленінський район).
1.2. Калініченко Клавдії Дмитрівні земельну ділянку площею 356 кв.м, що складає 2/5 ідеальних часток від земельної ділянки загальною площею 891 кв.м, у спільну часткову власність по вул.Кірова, 64 (Ленінський район).
(Підстава: рішення суду Ленінського району від 09.12.03).



VІ. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель по вул. Маячній, 2-а (Корабельний район).
1.1.Надати Ніцаку Юрію Володимировичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по вул. Маячній, 2-а (Корабельний район).


2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 488 кв. м за рахунок земель громадянки Гаврушевої Г.П. по вул.Ленінградській, 39 (Корабельний район) для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель.
Надати домоволодінню адресу: пр.Жовтневий, 410-б (Корабельний район).
2.1. Підпункт 10.3 пункту 10 рішення міської ради від 21.03.02 №41/8: “10.3. Гаврушевій Галині Павлівні площею 487 кв.м із домоволодіння загальною площею 1487 кв.м по вул.Ленінградській, 39 (Корабельний район).” важати таким, що втратив чинність.
(Підстава: клопотання гр.Гаврушевої Г.П. про відмову від земельної ділянки від 01.09.04)
2.2.Надати Кравченко Наталі Іванівні у власність земельну ділянку площею 488 кв. м, залишивши її в землях житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по пр.Жовтневому, 410-б (Корабельний район).
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 504 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель по пров.Зоряному, 45-а (Центральний район).
3.1.Надати Жуковій Ірині Миколаївні у власність земельну ділянку площею 504 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров.Зоряному, 45-а (Центральний район).
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 10.11.04 № 96.
4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 503 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель по пров. Богдана Хмельницького, 4 (Корабельний район).
4.1.Надати Пташкограю Вадиму Федоровичу у власність земельну ділянку площею 503 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров. Богдана Хмельницького, 4 (Корабельний район).
4.2.Рішення виконкому міської ради від 15.12.1970 №1939 про надання земельної ділянки Годову В.А. вважати таким, що втратило чинність.
(Підстава: свідоцтво про смерть Годова В.А. від 05.03.03 І-ФП-№161148).

Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в головному управлінні містобудування та архітектури;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в управлінні житлово-комунального господарства ;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста.
VІІ. Передати громадянам у власність земельні ділянки для ведення садівництва:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку загальною площею 1110 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м - для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, 110 кв.м – для ведення садівництва, по вул. Уборевича, 2/7 (Корабельний район).
1.1.Головенко Регіні Климівні у власність земельну ділянку площею 110 кв.м із домоволодіння загальною площею 1110 кв.м по вул. Уборевича, 2/7 (Корабельний район).
2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у васність земельної ділянки площею 186 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва, по вул. Ольшанців, 112 (Корабельний район).
2.1.Нагірняку Віктору Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 186 кв.м із домоволодіння загальною площею 1186 кв.м по вул. Ольшанців, 112 (Корабельний район).
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 209 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва по пр.Героїв Сталінграда, 37 (Центральний район).
3.1.Маспанову Олександру Петровичу у власність земельну ділянку площею 209 кв.м із домоволодіння загальною площею 1209 кв.м по пр.Героїв Сталінграда, 37 (Центральний район).
(Пункти 3, 3.1 включені на пленарному засіданні міської ради).

4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 636 кв. м за рахунок земель, раніше наданих у довгострокове тимчасове користування рішенням міської ради від 28.02.01 №28/5, залишивши її в землях сільськогосподарських угідь, для ведення садівництва по вул. М.Морській, 62 (Заводський район).
4.1. Вилучити у Динніка Сергія Івановича земельну ділянку площею 636 кв.м по вул. М.Морській, 62 (Центральний район).
4.2.Підпункт 5.5 пункту 5 рішення міської ради від 28.02.01 № 28/5 : “5.5.Динніку Сергію Івановичу площею 636 кв.м із домоволодіння загальною площею 1636 кв.м по вул.М.Морській, 62 (Заводський район)” вважати таким, що втратив чинність.
Договір тимчасового користування землею від 26.04.01 № 41-2001, розірвати з дати прийняття цього рішення.
(Підстава: клопотання Динніка С.І. від 18.01.05 про передачу земельної ділянки у власність для ведення садівництва по вул.М.Морській,62).
4.3.Динніку Сергію Івановичу у власність земельну ділянку площею 636 кв.м для ведення садівництва по вул. М.Морській, 62 (Центральний район).
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 26.01.05 № 104.
(Пункти 4, 4.1, 4.2, 4.3 включені на пленарному засіданні міської ради).
VІІІ. 1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 30 кв.м для обслуговування індивідуального гаража по вул.Мостобудівників, 3 (Центральний район).
1.1.Надати громадянці Івановій Тетяні Василівні у власність земельну ділянку площею 30 кв.м, у тому числі 20 кв.м під капітальною забудовою, 10 кв.м – прибудинкова територія, для обслуговування індивідуального гаража по вул.Мостобудівників, 3 (Центральний район).
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 11.05.05 № 119.
ІX.Передати громадянам в оренду та продовжити строк користування земельною ділянкою для розміщення й обслуговування металевого гаража без обладнання оглядової ями:
1. Шенкевичу Сергію Івановичу продовжити на умовах оренди, строком на 3 роки, користування земельною ділянкою площею 28 кв.м для обслуговування металевого гаража по пр.Леніна, поблизу житлового будинку №135 (Центральний район).
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 25.05.05 №121.
2. Криволапу Віктору Степановичу продовжити з 07.06 05 користування на умовах оренди, строком на 3 роки, земельною ділянкою площею 35 кв.м для обслуговування металевого гаража по пр.Леніна, поблизу житлового будинку №141-б (Центральний район).
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 01.06.05 №121.
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки площею 38 кв.м для встановлення та обслуговування металевого гаража по вул.А.Олійника, 38 (Ленінський район).
3.1.Надати громадянину Борисенку Олександру Борисовичу в оренду строком на 5 років, земельну ділянку площею 18 кв.м для встановлення та обслуговування металевого гаража по вул.А.Олійника, 38 (Ленінський район).
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 03.06.04 № 83.
ХІ. Передати громадянам в оренду строком на 10 років та продовжити строк користування земельною ділянкою для городництва:
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1718 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м – у власність для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, а 718 кв.м - в оренду для ведення городництва по вул.Литовченка, 117 (Корабельний район).
1.1.Єрьоміній Ользі Денисівні та Єрьоміну Віталію Олександровичу у спільну сумісну оренду земельну ділянку площею 718 кв.м із домоволодіння загальною площею 1718 кв.м по вул.Литовченка, 117 (Корабельний район).
ХІІ. Надати громадянам в оренду земельні ділянки:
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки площею 34 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального гаража по вул.Васляєва, 51/1 (Ленінський район).
1.1.Надати Грищенко Ларисі Василівні в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 34 кв.м для обслуговування індивідуального гаража по вул.Васляєва, 51/1 (Ленінський район).
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 26.01.05 № 104.
ХІІІ. Затвердити проекти землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки або її частини та змінити цільове призначення земельної ділянки, внести зміни до рішень виконкому міської ради та міської ради:
1.Затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 469 кв. м, яка належить громадянину Кременцову Анатолію Кириловичу на праві власності (ведення садівництва у складі СВТ “Перемога”), для будівництва та обслуговування житлового будинку.
Земельна ділянка має обмеження у використанні – зміна цільового використання тільки за проектом землеустрою.
Домоволодінню надати адресу: вул. Шкапіна, 8.
1.1.Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 469 кв. м, яка належить громадянину Кременцову Анатолію Кириловичу на праві власності на підставі державного акта на право власності на земельну ділянку від 20.07.2000 №3040, для будівництва та обслуговування житлового будинку по вул. Шкапіна, 8.
1.2.Державний акт на право приватної власності на землю від 20.07.2000 №3040 погасити.
1.3.Зобов’язати громадянина Кременцова Анатолія Кириловича надати відомості про зміну цільового використання земельної ділянки до міської податкової інспекції.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 02.03.05 №109.
ХІV.Передати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і ведення садівництва:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м із земельної ділянки загальною площею 2807 кв.м по вул.Ударній, 8 для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
Надати домоволодінню адресу: вул.Ударна,8/1 (Корабельний район).
1.1.Білоусу Івану Андрійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Ударній,8/1 (Корабельний район).
1.2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 807 кв.м із земельної ділянки загальною площею 2807 кв.м по вул.Ударній, 8 для ведення садівництва.
Надати домоволодінню адресу: вул.Ударна,8/1 (Корабельний район).
1.3.Білоусу Івану Андрійовичу у власність земельну ділянку площею 807 кв.м для ведення садівництва по вул. Ударній,8/1 (Корабельний район).
1.4.Залишити за домоволодінням по вул.Ударній, 8 земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
ХV. Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:

1. Підпункт 4.1 розділу VII рішення міської ради від 31.03.05 №32/16
“4.1.Овчаренку Володимиру Івановичу в оренду земельну ділянку площею 100 кв.м із домоволодіння загальною площею 650 кв.м по пров.Першотравневому, 25/1 (Ленінський район).”
викласти в такій редакції:
“4.1.Овчаренку Володимиру Івановичу в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 100 кв.м із домоволодіння загальною площею 650 кв.м по пров.Першотравневому, 25/1 (Ленінський район). ”
(Підстава: уточнення строку оренди).
2. Підпункт 5.1 розділу VII рішення міської ради від 31.03.05 №32/16
“5.1.Надати Голубарю Олександру Францевичу в оренду земельну ділянку площею 655 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель по вул.Пушкінській, 71-а (Заводський район).”
викласти в такій редакції:
“5.1.Надати Голубарю Олександру Францевичу в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 655 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель по вул.Пушкінській, 71-а (Заводський район).”
(Підстава: уточнення строку оренди).
3. Підпункт 6.1 розділу VII рішення міської ради від 31.03.05 №32/16
“6.1.Надати Голубарю Миколі Олександровичу в оренду земельну ділянку площею 276 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель по вул.Пушкінській, 71-б (Заводський район). ”
викласти в такій редакції:
“6.1.Надати Голубарю Миколі Олександровичу в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 276 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель по вул.Пушкінській, 71-б (Заводський район).”
(Підстава: уточнення строку оренди).
4. Підпункти 42, 42.1 розділу VII рішення міської ради від 31.03.05 №32/16
“42.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 214 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. Тимошенка, 23 (Ленінський район).
42.1.Пинчук Марії Петрівні у власність земельну ділянку площею 214 кв.м по пров. Тимошенка, 23 (Ленінський район). ”
викласти в такій редакції:
“42.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 508 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. Тимошенка, 23 (Ленінський район).
42.1.Пинчук Марії Петрівні у власність земельну ділянку площею 508 кв.м по пров. Тимошенка, 23 (Ленінський район).”
(Підстава: уточнення площі за технічною документацією).
5. Підпункт 24.1 розділу II рішення міської ради від 19.05.05 №33/25
“24.1.Апарову Олегу Вячеславовичу та Шихалєєвій Людмилі Іванівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 488 кв.м по пров. Кубинському, 2 (Корабельний район).”
викласти в такій редакції:
“24.1.Апарову Олегу Вячеславовичу та Шихалеєвій Людмилі Іванівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 488 кв.м по пров. Кубинському, 2 (Корабельний район). ”
(Підстава: помилка в написанні прізвища).
6. Підпункт 7 розділу II рішення міської ради від 19.05.05 №33/25
“7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 544 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Дзержинського, 101 (Заводський район). ”
викласти в такій редакції:
“7.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 544 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Дзержинського, 101 (Заводський район). ”
(Підстава: уточнення назви технічної документації).
7. Підпункти 89, 89.1 розділу I рішення міської ради від 19.05.05 №33/25
“89.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 830 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Горіховій, 42 (Корабельний район).
89.1.Сторожуку Олегу Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 830 кв. м по вул.Горіховій, 42 (Корабельний район). ”
викласти в такій редакції:
“89.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 851 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Горіховій, 42 (Корабельний район).
89.1.Сторожуку Олегу Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 851 кв. м по вул.Горіховій, 42 (Корабельний район). ”
(Підстава: помилка в написанні площі).
8. Підпункти 88, 88.1 розділу I рішення міської ради від 19.05.05 №33/25
“88.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 830 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Горіховій, 44 (Корабельний район).
88.1.Шкабарні Віталію Андрійовичу у власність земельну ділянку площею 830 кв. м по вул.Горіховій, 44 (Корабельний район). ”
викласти в такій редакції:
“88.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 853 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Горіховій, 44 (Корабельний район).
88.1.Шкабарні Віталію Андрійовичу у власність земельну ділянку площею 853 кв. м по вул.Горіховій, 44 (Корабельний район). ”
(Підстава: помилка в написанні площі).
9. Підпункти 87, 87.1 розділу I рішення міської ради від 19.05.05 №33/25
“87.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 900 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Рябіновій, 51 (Корабельний район).
87.1.Краснюк Людмилі Степанівні у власність земельну ділянку площею 900 кв. м по вул.Рябіновій, 51 (Корабельний район). ”
викласти в такій редакції:
“87.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 914 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Рябіновій, 51 (Корабельний район).
87.1.Краснюк Людмилі Степанівні у власність земельну ділянку площею 914 кв. м по вул.Рябіновій, 51 (Корабельний район).”
(Підстава: помилка в написанні площі).
10. Підпункти 71, 71.1 розділу I рішення міської ради від 19.05.05 №33/25
“71.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди земельної ділянки загальною площею 1090 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 90 кв.м – в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул.5 Лінії, 52 (Ленінський район).
71.1.Шаламову Геннадію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1090 кв.м по вул.5 Лінії, 52 (Ленінський район). ”
викласти в такій редакції:
“71.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди земельної ділянки загальною площею 1090 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 90 кв.м – в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул.8 Лінії, 52 (Ленінський район).
71.1.Шаламову Геннадію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1090 кв.м по вул. 8 Лінії, 52 (Ленінський район). ”
(Підстава: помилка в написанні адреси).
10.1. Підпункти 13, 13.1 розділу ІІI рішення міської ради від 19.05.05 №33/25
“13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди земельної ділянки загальною площею 1090 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 90 кв.м – в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул.5 Лінії, 52 (Ленінський район).
На земельну ділянку площею 90 кв.м діють правові обмеження – “заборона будівництва об’єктів”, згідно з технічною документацією.
13.1.Шаламову Геннадію Миколайовичу в оренду земельну ділянку площею 90 кв.м із домоволодіння загальною площею 1090 кв.м по вул. 5 Лінії, 52 (Ленінський район). ”
викласти в такій редакції:
“13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди земельної ділянки загальною площею 1090 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 90 кв.м – в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул.8 Лінії, 52 (Ленінський район).
На земельну ділянку площею 90 кв.м діють правові обмеження – “заборона будівництва об’єктів”, згідно з технічною документацією.
13.1.Шаламову Геннадію Миколайовичу в оренду земельну ділянку площею 90 кв.м із домоволодіння загальною площею 1090 кв.м по вул.8 Лінії, 52 (Ленінський район). ”
(Підстава: помилка в написанні адреси).
11.Рішення міської ради від 13.04.1957 №1606 “Об отводе гр.Чопенко М.Н. земельного участка под индивидуальную застройку по ул.Димитриева № 8-а Ст.Водопой”
викласти в такій редакції: “Об отводе гр.Чопенко М.Н. земельного участка под индивидуальную застройку по ул.Димитрова №8 Ст.Водопой”.
11.1Пункт 2 рішення міської ради від 13.04.1957 №1606 “Отвести гр-ну Чопенко Михаилу Никитовичу земельный участок под индивидуальную застройку в Ст.Водопое по ул.Димитрова № 8-а площадью 500 кв.метров.”
викласти в такій редакції: “Отвести гр.Чопенко Михаилу Никитовичу земельный участок под индивидуальную застройку в Ст.Водопое по ул.Димитрова № 8 площадью 500 кв.метров. ”
(Підстава: помилка в написанні адреси).
Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість та здати в управління земельних ресурсів;
- укласти договір оренди земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста;
- замовникам одержати нормативно-правові акти на землю.

ХVІ.Управлінню земельних ресурсів :
- провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок;
- видати державні акти на землю.

ХVІІ. Матеріали рішення розглянуті на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин, архітектури та будівництва.
Протоколи профільної постійної комісії міської ради від 25.05.05 №121, 30.06.05 №126.

ХVІІІ. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, архітектури та будівництва.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: