Мапа порталу

Олександр Сєнкевич прийняв рішення щодо призначення керівників управлінь охорони здоров’я та культури і охорони культурної спадщини міської ради

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич визначився з кандидатурами керівників управління охорони здоров’я та управління з питань культури і охорони культурної спадщини міської ради.

За словами мера найближчим часом він підпише розпорядження про призначення на посаду начальника управління з питань культури та охорони культурної спадщини міської ради Юрія Любарова, а на посаду начальника управління охорони здоров’я - Ірини Шамрай.

- У прийнятті рішення я керувався результатами відкритих співбесід з кандидатами, а також враховував пропозиції громадських організацій. На керівні посади в управліннях культури та охорони здоров’я обрав саме Юрія Любарова та Ірину Шамрай, в черговий раз відсікши політичний тиск з боку депутатів. Вважаю, що інші кандидати - гідні фахівці, їм буде запропоновано зайняти інші посади у виконавчих органах Миколаївської міської ради, - підкреслив мер.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: