Мапа порталу

Депутати міськради прийняли рішення створити робочу групу, яка вивчить ситуацію, що склалася навколо Миколаївського морпорту

У вівторок, 25 квітня, під час сесії міськради до депутатів звернувся керівник профспілкової організації Миколаївського морського торгового порту Павло Прокопенко з проханням створити комісію, яка б розібралася з ситуацією, що склалася навколо підприємства.

- Прошу приїхати поспілкуватися з людьми і створити комісію. А звертатися до Верховної Ради чи ні - це вам, шановні депутати, вирішувати, - сказав Павло Прокопенко.

Депутати міської ради висловили готовність підтримати колектив морпорту, зазначивши, що на підприємстві працюють городяни, яких зобов'язані захищати народні обранці.

Міський голова Олександр Сєнкевич запропонував, щоб таку робочу групу очолив депутат Владислав Ентін і до її складу увійшли по два народних обранці від кожної фракції.

У підсумку після тривалої дискусії депутати таки ухвалили рішення створити робочу групу, яка вивчить ситуацію, що склалася навколо Миколаївського морпорту.

- Прошу плідно попрацювати, і щоб усе було на користь громаді, - сказав Олександр Сєнкевич.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: