Мапа порталу

Миколаївська міська рада схвалила укладання угоди з ЄБРР про кредитне фінансування закупівлі нових автобусів та тролейбусів

У вівторок, 25 квітня, у ході позачергової 19 сесії міської ради VII скликання депутати міської ради підтримали проект рішення "Про укладання угоди про намір підготовки кредитного фінансування для покращання інфраструктури громадського транспорту міста Миколаєва шляхом оновлення пасажирського рухомого складу комунального підприємства "Миколаївелектротранс".

З метою реалізації інвестиційного проекту "Покращання інфраструктури громадського транспорту міста Миколаєва шляхом оновлення пасажирського рухомого складу комунального підприємства "Миколаївелектротранс" міська рада вирішила доручити міському голові Сєнкевичу О.Ф. укласти угоду між Миколаївською міською радою, комунальним підприємством "Миколаївелектротранс" та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) про підготовку кредитного фінансування та здійснення місцевого зовнішнього запозичення на наступних умовах:

- мета запозичення - фінансування закупівлі нових автобусів та тролейбусів;

- форма здійснення запозичення - укладання кредитного договору з міжнародною фінансовою організацією;

- вид запозичення - зовнішній кредит;

- розмір та валюта запозичення - до 10 млн. євро;

- строк запозичення - до 13 років (включаючи період відстрочки до 3 років від дати підписання);

- відсотки за користування кредитними коштами становлять 4-7% річних з можливістю коригування.

 Проект рішення розглянула профільна постійна комісія міської ради та запропонувала винести його на розгляд сесії. Більшістю голосів рішення було прийнято.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/25042017_1)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: