Мапа порталу

Миколаївським міським центром соціальних служб для сімї, дітей та молоді проведено заходи у рамках місячника боротьби з туберкульозом

З 20 березня по 20 квітня 2017 року в Миколаївській області оголошено місяцем боротьби з туберкульозом. Інформаційно-просвітницька робота посідає значне місце в профілактиці цього захворювання. Вберегтися від туберкульозу можна, але для цього слід знати про хворобу якомога більше, не забувати про правила особистої гігієни, своєчасно проходити флюрографічне обстеження.

З метою інформування молоді про дану хворобу, профілактики захворювань дихальних шляхів та мотивування здорового способу життя спеціалістом Миколаївського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в загальноосвітніх закладах ЗОШ № 19, ЗОШ № 53,                 ЗОШ № 32, Миколаївському професійному ліцеї будівництва та сфери послуг, школі-інтернат № 7, школі-інтернат № 2 проведено групові заходи на тему «Профілактика туберкульозу серед підлітків». Протягом місячника охоплено 134 учня.  У ході проведення заходів розповсюджено інформативну друковану продукцію під назвою «Захисти себе від туберкульозу» та проведено анкетування щодо обізнаності учнів про захворювання на туберкульоз. Туберкульоз – це одна з тих хвороб, які легше попередити, аніж потім тривалий час лікувати! 

Миколаївський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: